Line-up complet! Ultima formaţie confirmată la Maximum Rock Festival 2016

Vara aproape că s-a încheiat, însă sezonul festivalurilor nu este nici pe departe terminat!

Dacă vă faceţi griji că vine toamna şi nu mai aveţi ce festivaluri să frecventaţi, MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016 îşi deschide porţile pentru toţi iubitorii de rock/metal şi vă aşteaptă în perioada 14-15 octombrie la Arenele Romane din Bucureşti.
GOD foto

Şi pentru că săptămânile sunt numărate până la festival, astăzi avem plăcerea să anunţăm că *drums*….GOD – THE BARBARIAN HORDE este ultima trupă care se va alătura line-up-ului Maximum Rock Festival! Şi nu oricum însă, căci aceştia vor veni la pachet alături de noul lor album, “Sufletul Neamului”, la care au muncit mult şi pe care abia aşteaptă să îl împărtăşească cu  voi:

„La sfârșitul campaniei de strângere de fonduri, așa cum am promis, vă vom înfățișa “Sufletul Neamului”,  proaspăt, armonios, răsunând la Arenele Române, în octombrie. Unde? Bineînțeles, la Maximum Rock Festival! Cât despre show-ul scenic, nu vă putem spune decât că va fi condus după amprenta albumului.

Văpăile aruncate la turnarea înregistrărilor din studioul Getic Art vor fi stinse de curentul rece adus din nord de mixajul și masterul pe care Tore Stjerna de la trupa NEX le-a realizat, și care va netezi calea către urechile voastre și ale noastre. Să auzim de bine! Pentru că „Sufletul Neamului” se va auzi în curând la Maximum Rock Festival”, au declarat membrii formaţiei.

Formată în anul 1993 în oraşul Iaşi, trupa GOD a luat naştere iniţial sub numele V.O.M.A, având un stil puternic şi agresiv de grind metal. Între timp, formaţia a trecut prin mai multe schimbări, timp în care aceasta îşi schimbă numele în GOD, membrii trupei încep se schimbă şi scot câteva albume semnificative pe care le puteţi vedea mai jos.

Discografie:

„Sufletul Neamului” (Independent, LP 2016)
„Crestele Albe” (Independent, Single 2015)
„Zal Mox” (Independent, EP 2014)
„Hell & Heaven” (Khæotica Productions, EP 2006)
„Aura” (Independent, LP 2002)
„Sublime” (Bestial Records, LP 1998)
„From The Moldavian Ecclesiastic Throne” (Bestial Records, LP 1997)
„A Perennial Spleen / Iconografic & Apotropaic” (Eurostar Records, Split EP with DIES IRAE 1997)
„Iconografic III: The Antropomorphic Image” (Independent, Demo 1996)
„Iconografic II: The Eye Of Superior Knowledge” (Independent, Demo 1995)
„The Unique, Eternal And Indefinite… God!” (Independent, Promo 1994)
„Iconografic I: Your Eye” (Independent, Demo 1994)
Ce să zicem mai mult de atât? Facem socotelile, tragem linia de final şi vedem: 2 zile pline de rock la maxim, 16 trupe, zone de merchandising, mâncare bună şi băutură cât să vă ţină energia până după miezul nopţii – cam asta vă aşteaptă dacă veniţi. Şi sigur o să vă simţiţi bine!

Pe langă GOD, alte formații precum: MOONSPELL, KAMELOT, SERENITY, BEYOND THE EXISTENCE, ANURYZM, VOTUM, IN MOURNING, AEVERIUM , TIARRA, E-AN-NA, WHITE WALLS, LACHRYMOSE, VELIAN, ARSEA și BURNING ROME abia aşteaptă să cânte în faţa fanilor!

Afis Maximum Rock Festiva 2016_3

Dacă nu v-aţi achiziţionat deja un abonament, nu uitaţi că este disponibilă o nouă ofertă pentru toți cei care vor să vină la festival însoțiți de cineva. Astfel, dacă veniți alături de un prieten, puteți cumpăra două abonamente la prețul de 215 lei, economisind astfel o parte din sumă.

Restul abonamentelor se pot cumpăra online pe  www.AmBilet.ro, www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la prețul de 115 lei, urmând ca în perioada următoare să coste 125, respectiv 135 lei în timpul festivalului.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de CiucPremiumDomeniile Sâmburești și recomandat de Rock FM.

Event Facebook: Maximum Rock Festival / Arenele Romane, Bucuresti, 14-15.10.2016


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*