Trupa Tiarra lansează al patrulea material discografic

321 vizualizări

Noul album intitulat „X” va fi, muzical vorbind, o experienţă nouă pentru ascultătorii Tiarra care au trecut prin perioada demo-ului „Drama per musica”, a full lenght-ului „Post Scriptum” şi apoi a EP-ului „Le monde des tenebres” .

De altfel, scopul EP-ului a fost de a asigura tranziţia către noua direcţie muzicală abordată, un rezultat organic al îmbinării unor genuri muzicale care includ atât elemente de metal, muzică clasică dar şi pasaje ambientale şi electronice ample. Producţia este de manieră modernă, cu mult accent pe adâncime şi atmosferă şi pe completarea şi îmbinarea spaţială a tuturor instrumentelor naturale şi digitale folosite.

S-a pus mare accent pe ceea ce trebuie să fie o experienţă muzicală completă, adică tensiuni şi relaxări, treceri de la pasaje ritmice încărcate şi cu greutate, la părţi foarte melodioase şi grandioase, căderi în momente atmosferice, practic este exploatat fiecare aspect ce ţine de capacitatea fiecăruia de a percepe muzica la nivel spiritual.

Albumul este alcătuit dintr-un dublu CD ce va conține piese cu durate mari în care ascultătorul va fi plimbat printr-o serie vastă de trăiri şi emoţii, un trip complet care sperăm să se încheie exact cum are nevoie fiecare dintre toţi cei care se vor arunca acolo.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*