Amorphis dezvaluie numele si tema noului album

361 vizualizări

Formatia finlandeza AMORPHIS  a facut public numele noului album. Acesta este intitulat „Circle” si va fi lansat pe data de 19 aprilie 2013.

Acelasi Pekka Kainulainen este responsabil pentru versurile si conceptul materialului.

Iata ce are de spus textierul despre album:

Protagonistului acestui material i s-a ursit foarte mult nenoroc la nastere. El s-a simtit intotdeauna un outsider si a considerat ca poate oricand sa fie marginalizat. Dupa un accident, el trece printr-o criza si gaseste o metoda de a se conecta la forta lui interioara. Ii este trimis un ghid din alt spatiu si timp. El primeste in sfarsit sansa sa-si ia viata in maini si sa-si schimbe destinul. Isi gaseste propriul trib spiritual in trecutul Finlandei Careliene si are forta sa intoarca total cursul vietii sale blestemate. Aceasta este o poveste despre supravietuire„, a spus Kainulainen.

Cercul simbolizeaza integritate. In trecut, cand inteleptii voiau sa vorbeasca despre ceva important, se asezau in cerc. Nu toata lumea era invitata sa li se alature. Dar in poveste, protagonistul ajunge in randul acestor iluminati” a adaugat Tomi Joutsen, vocalistul trupei.

Asteptam cu nerabdare mici snippet-uri din album!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*