Concert The R.O.C.K. – tribut AC/DC

199 vizualizări
Arenele Romane isi vor deschide portile in acest an pentru a oferi fanilor muzicii rock un eveniment pe placul lor. Sambata, 9 februarie, Phoenix Entertainment si Sfinx Experience va prezinta un concert tribut a uneia dintre cele mai iubite trupe ale planetei: AC/DC.
 
Trupa The R.O.C.K. (The Rise of the City King), cunoscuta pentru show-ul excelent pe care il pun in scena in cinstea australienilor va intretine o atmosfera incendiara de la care nu trebuie sa lipseasca nici un fan al muzicii rock.  Spectacolul live va fi „asezonat” cu o rockoteca pe masura.
 
Pentru a pune la dispozitia publicului un eveniment de calitate si pentru a sustine scena romaneasca de rock, intrarea la concert va fi LIBERA! Accesul se va face de la orele 20.
 
Infiintat in septembrie 2011, proiectul tribut The R.O.C.K. reuseste sa aduca in atentia publicului spectacolul incendiar al celebrei trupe rock’n roll australiene. Maniera foarte apropiata de original in care sunt interpretate piesele face ca de fiecare data show-ul sa fie complet si plin de energie.
 
Nu ratati un eveniment extraordinar, realizat special pentru fanii rock-ului, din care nu vor lipsi muzica buna si bautura la preturi ca intre prieteni (berea va costa 5 lei, iar shot-ul de tequila tot 5 lei).
 
Acest concert face parte dintr-o serie intreaga de evenimente similare, menite sa incurajeze si sa sustina muzica de calitate.
 
For those about to rock…We salute you!
 
Sursa: Phoenix Entertainment

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*