Halloween Party cu The R.O.C.K. Tribut AC/DC la Hard Rock Cafe pe 30 octombrie!

METALHEAD si BestMusic Live Concerts te invita joi, 30 octombrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru inca un concert tribut AC/DC cu The R.O.C.K., de data asta exact in noaptea de dinainte de Halloween, asa ca pregatiti-va de un Halloween Party si veniti costumati. La cererea publicului cele doua showuri sold out de pana acum din Hard Rock Cafe, THE ROCK revin pentru inca un show de peste 2 ore!

Hiturile celebre ale celor de la AC/DC insotite de solo-urile „nebune” de chitara se vor auzi intr-un spectacol unic! Asadar, fanii impatimiti ai ROCK-ului sunt asteptati sa cante la unison refrenele melodiilor „Thunderstruck”, „You Shook Me All Night Long” , „Highway to Hell” si multe altele!

FOR THOSE ABOUT TO ROCK…WE SALUTE YOU!

Cu un solist vocal de exceptie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de “nebun” si energic ca Angus Young) si instrumentisti cu experienta la bas, chitara rítmica si tobe, trupa The R.O.C.K. reuseste de fiecare data sa surprinda publicul si sa ii transmita starea specifica unui concert AC/DC.

Biletele pentru concertul Halloween Party cu The R.O.C.K. – Tribut AC/DC din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
– SENIA in Magazinul Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

Extra:
– Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore.
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*