Dream Theater va concerta la București și Cluj (comunicat oficial)

Așa cum v-am anunțat deja în urmă cu ceva timp, DREAM THEATER, una dintre cele mai bune și mai influente trupe de rock din toate timpurile, aniversează 25 de ani de la “Images and Words” prin două show-uri extraordinare în România.

Astfel, pe 19 mai, formația americană va urca în premieră pe o scenă din inima Transilvaniei, la Cluj Napoca, pe platforma Sălii Polivalente, iar pe 20 mai se va întoarce la Arenele Romane dupa 15 ani de la primul lor concert.

cover DT

PLATINUM DREAM TICKETS – primele 1000 de bilete:

–  acces cu 30 de minute mai devreme în spatiul evenimentului pentru a prinde un loc cât mai bun, în fața scenei
–  un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de “Images and Words”. Te sfătuim să îl porți la vedere pentru ar putea să-ți aducă surprize plăcute din partea trupei.
–  10 pachete VIP Platinum prin tragere la sorți

GOLDEN DREAM TICKETS:

– următoarele 1000 de bilete după epuizarea stocului Platinum Dream Tickets.
– un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de “Images and Words”.
– 10 pachete VIP prin tragere la sorți

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 225 de lei până la data de 18 mai (pentru concertul de la Cluj Napoca), respectiv 19 mai (pentru concertul de la București) și la 250 de lei în ziua concertului.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta,  benzinariile OMV,  librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

Organizator: Phoenix Entertainment

sursă: Comunicat de presă


2 Comments on Dream Theater va concerta la București și Cluj (comunicat oficial)

 1. INFORMARE
  În atenția spectatorilor evenimentelor de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca
  Pentru luna mai s-au anunțat ca având loc în sală două evenimente: Dream Theatre: http://ziuadecj.realitatea.net/…/dream-theater-concerteaza-… și Harlem Globetrotters: http://radiocluj.ro/…/…/21/harlem-globetrotters-vin-la-cluj/.
  Dorim să vă informăm de faptul că Sala Polivalentă S.A. nu a încheiat contracte de închiriere pentru aceste evenimente. În interiorul sălii nu se vor desfășura.
  Odată cu finalizarea Campionatului European de Gimnastică Artistică (19-23 aprilie 2017) Sala Polivalentă se va închide pentru ca lucrările de extindere pentru #EuroBasket2017 să poată fi terminate.
  Astfel, în mai – iunie – iulie Sala Polivalentă Cluj-Napoca va fi închisă complet.
  Pentru a fi informați corect în legatură cu evenimentele ce au loc în Sala Polivalenta vă rugăm să vizitați site-ul oficial http://www.polivalentacluj.ro și această pagină de Facebook.

  SURSA: https://www.facebook.com/pg/polivalentacluj/posts/?ref=page_internal

  Poate niste lamuriri din partea organizatorilor?

 2. Bună,

  Pentru a afla informații despre acest lucru contactați organizatorii, noi suntem site de știri, nu avem legătură cu organizarea acestui concert, drept urmare, nu știm alte detalii 🙂

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*