Sting revine la Bucuresti cu turneul „Back To Bass”

Artistul va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale, acompaniat de o trupa formata din cinci instrumentisti
Urmare a succesului inregistrat de turneul mondial Sting 2011-2012, Live Nation este incantata sa anunte ca turneul Back to Bass va continua in acest an, iar Sting va interpreta multe din cele mai cunoscute hituri ale sale, acompaniat de o trupa formata din cinci muzicieni.
Turneul porneste in luna mai in America de Nord, iar in iulie ajunge in Europa, cu spectacole programate in Suedia, Franta, Germania, Norvegia, Italia si Romania (itinerariul complet mai jos). Concertul de la Bucuresti are loc pe data de 31 iulie, este gazduit de Romexpo si organizat de D&D East Entertainment in colaborare cu Marcel Avram.
Biletele se gasesc la vanzare in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si online, pe eventim.ro.
Preturile biletelor sunt urmatoarele: Tribuna/Pe scaune – 479,25 lei, Golden Circle (promo) – 272,64 lei, Silver Circle (promo) – 204,48 lei, Acces general (promo) – 144,84 lei. Biletele promo vor fi valabile pana la epuizarea a cate 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preturile vor fi urmatoarele: Golden Circle – 340,8 lei, Silver Circle – 255,6 lei, Acces general – 181,05 lei.
Turneul Back to Bass a incantat criticii de pretutindeni si a cules recenzii spectaculoase:
• „Sting este atemporal intr-un spectacol sublim „. (The Boston Globe, October 24, 2011)
• „Un Sting mai bun ca niciodată ” (Nice Matin, November 13, 2012)
• „Concertul anului ” (Korzar, November 18, 2012)
• „Concertul sau este o capodopera muzicala ” (Onet Muzyka, November 22, 2012)
Sting ii va avea alaturi pe scena pe vechiul sau colaborator, chitaristul Dominic Miller, pe Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioara electrica), and Jo Lawry (voce).
Compozitor, interpret, autor, actor, activist – Sting s-a nascut in orasul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alaturi de Stewart Copeland si Andy Summers. Formatia a lansat cinci albume, a castigat sase Premii Grammy, iar in 2003 a fost introdusa in The Rock and Roll Hall of Fame.
Din 1985, Sting a lansat 13 albume solo. Pentru a marca aniversarea a 25 de ani de cariera, Sting a lansat 25 Years, un box set de colectie si albumul The Best Of 25 Years. Sting 25, aplicatia gratuita pentru iPad, onorata cu distinctia Cannes Lions la categoria Best Design/Aestetic la Cannes Lions International Festival of Creativity este disponibila prin iTunes si ofera acces la imagini din concertul aniversar de 60 de ani al artistului, plus interviuri, fotografii, videoclipuri si multe altele.
Sting a vandut aproape 100 de milioane de albume, solo dar si alaturi de Police, iar ca artist solo a castigat inca 10 Premii Grammy, un Golden Globe, un Emmy si a fost de trei ori nominalizat la Oscar.

Sursa: Comunicat D&D East Entertainment

Nota: Din cate se pare, concertul Sting va fi transformat de organizatori intr-un festival de o zi. Pana in acest moment au mai fost confirmati Mike & The Mecanics si James Walsh.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*