Dream Theater vorbeste despre avantajul de a avea un nou tobosar

292 vizualizări

DREAM THEATER a dezvaluit ca noul album se va numi „Dream Theater” si ca este primul album auto-intitulat din istoria formatiei.

Acesta va fi lansat pe data de 24 septembrie si a fost produs de chitaristul John Petrucci. Materialul este cel cu numarul 12 din istoria formatiei.

Este primul album auto-intitulat din istoria formatiei si nu ma pot gandi la nimic care sa aiba un impact mai mare si sa defineasca identitatea trupei mai bine decat gestul de a ne numi astfel albumul. Am explorat din belsug toate elementele care ne fac unici, de la epic la intens, la atmosferic si cinematografic. Suntem extrem de incantati de ‘Dream Theater’ si abia asteptam sa-l ascultati si voi”, a declarat chitaristul.

Este primul album pe care Mike Mangini, noul tobosar, va contribui si din punct de vedere creativ iar Jordan Rudess considera ca exista avantaje in a avea un membru nou in trupa.

Mike are un creier ritmic intr-un mod matematic, iar acest lucru a oferit foarte multe formatiei. Veti gasi pe disc chestii ritmice foarte, foarte cool pe care nu le-am mai abordat pana acum”, a spus claparul formatiei.

Formatia va pleca in turneul de promovare al albumului dupa lansarea discului. Asteptam cu interes sa vedem daca vor ajunge si in Romania.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*