„Summer Well”, veriga lipsa din lantul festivalurilor autohtone

460 vizualizări

„Summer Well” nu este doar numele unei piese semnate de idolii rockului experimental Interpol, ci si un eveniment major care se desfasoara pe frumosul Domeniu Stirbei pe 10 si 11 august 2013. „Summer Well” este prezentat de Orange.

Festivalul poate fi cu usurinta denumit varianta autohtona a deja legendarului Coachella, strangand pe bill in anii precedenti nume ca Interpol, The Raveonettes, Noisettes, Hurts, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour, Citizens!, Wolf Gang etc.

In 2013, event-ul revine cu o noua editie la fel de spectaculoasa.

De data aceasta, vom avea ocazia sa-i vedem pe scena pe Suede, The XX, The Courteeners, The Vaccines, Everything Everything, Spector, The 1975, Alunageorge, Eugene McGuinness, The Family Rain si multi altii. Fa click AICI pentru line-up-ul complet si nu uita sa dai „Like”.

Toate formatiile mentionate mai sus reprezinta nume importante cu care publicul de la noi nu are ocazia se sa intalneasca prea des, asa ca ar trebui sa profite de ocazie. 


Desfasurat sub motto-ul „Un festival ca o vacanta” „Summer Well” aduce un concept nou pe piata din Romania, saturata de evenimente care strang pe afise formatii care fie au mai pasit pe la noi de foarte multe ori, fie apartin unor genuri promovate excesiv in detrimentul altora.

Summer Well” este veriga lipsa din lantul de event-uri de tipul „festival”, aducand publicului autohton formatii si artisti care abordeaza idiomuri sonore moderne, din zona indie, alternativ, electro, pop, indie pop, pop experimental si electro experimental.


Festivalul este o alternativa la evenimente asemanatoare care se desfasoara in Bucuresti, intre betoane, oferind prilej de desfatare prin peisajul superb de la locatia Domeniului Stirbei. Atmosfera lejera, oamenii „hip” si „trendy” care iau parte la fest, preturile acceptabile si frumusetea imprejurimilor fac din „Summer Well” un event „must-see”.

Romanilor ni li se ofera des sansa sa asculte live formatii ca acelea promovate de „Summer Well”, ceea ce reprezinta un motiv de tristete pentru cei care gusta genurile mentionate.

De aceea, festivalul este intampinat mereu cu bucurie de tinerii care prefera sa asculte fie un rock mai sofisticat si experimental, fie pop cu tot felul de influente, fie muzica electronica inovatoare.

Asteptam cu nerabdare editia de anul acesta, care se va desfasura tot pe frumosul Domeniu Stirbei, intre 10-11 august 2013. Maximum Rock Magazin se va afla acolo si va va relata mai multe.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*