Warhymn se pregătește să lanseze un nou material initulat „Cult of Primordials”

Comunicat de presă:
Warhymn se pregătește să lanseze un nou material initulat „Cult of Primordials”, in colaborare cu label-ul Loud Rage Music.
Formația Warhymn a precizat: „Cult of Primordials” este urmatorul nostru material de studio si primul cu o noua productie/compozitie pe care am reusit sa o construim impreuna ca trupa. Este un produs conceput sa completeze primul disc Warhymn, „Gnosis”, si sa il lege de un al doilea viitor „Full Length”.
Poate fi considerat un material scurt, dar complet in concept, mesaj si atmosfera, de sine statator.
Toate piesele unite ofera insasi originile primelor civilizatii umane, definite prin cunoastere, decadere, crima, ascensiune si intr-un final liber arbitru.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Infiintat in 2019 de catre Shavy, Warhymn inregistreaza si lanseaza, in colaborare cu Narcoleptica Productions, debutul „Gnosis” ce beneficiaza o primire calduroasa de catre ascultatori si presa de specialitate, asa ca la final de 2020 noi muzicieni se alatura iar proiectul devine o trupa completa.
In august 2021 are loc primul live de debut urmat de o serie numeroasa de concerte atat in Bucuresti cat si in tara. In iarna lui 2022 Warhymn incepe sa lucreze si sa inregistreze concomitent continuarea lui Gnosis, un EP de 5 track-uri intitulat „Cult of Primordials” ce urmeaza a fi lansat in colaborare cu label-ul Loud Rage Music. 25 de minute de Occult Black Metal atmosferic, bogat in compozitie, armonie, atmosfera mistica si simbolism, avand ca si muzician invitat pe Monica Barta din Kratos.

O filmare din cadrul The Temple Festival ( 15 octombrie 2021, Quantic Club,  Bucuresti) este disponibilă mai jos.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*