Therion a lansat videoclipul piesei „Marijin Min Nar”

Cu peste 100 de milioane de streamuri și un album extraordinar lansat cu doar un an în urmă, titanii metalului simfonic THERION continuă trilogia epică Leviathan cu un nou single uimitor intitulat „Marijin Min Nar”. Acesta poate fi urmărit mai jos:

Christopher, leaderul formației suedeze a declarat:
„Când am scris melodiile pentru trilogia Leviathan, practic eu și Thomas Vikström am scris totul. Nalle a venit cu o melodie, iar Christian Vidal a venit cu alta. Dar ceea ce le lipsea în cantitate, au compensat cu calitate, întrucât amândoi au livrat o melodie pe care am crezut-o că este o alegere bună pentru un single.
Single-urile sunt, de obicei, cele mai comerciale melodii de pe un album, deoarece scopul unui single nu este doar de a tachina fanii, ci și de a arunca un cârlig publicului larg și a vedea dacă prinzi câțiva ascultători noi. „Marijin Min Nar” este diferit în această privință, deoarece nu este una dintre melodiile cele mai comerciale. Este o melodie „obișnuită” pe care atât cei de la Nuclear Blast, cât și oamenii pe care îi cunoaștem și care au ascultat noul album, au considerat că este una dintre cele mai plăcute melodii de pe album. Așa că am decis ca această piesă să fie primul estras single.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*