Rob Halford va lansa autobiografia „Confess” în 2020

246 vizualizări

Recent, Rob Halford a anunțat că s-a apucat să-și scrie autobiografia – pardon, memoir-ul. Dacă există ceva ce ne place mai mult decât să ascultăm muzică, e să citim despre oamenii care au făcut muzica pe care o ascultăm, iar autobiografiile sunt cele mai… savuroase, să spunem.

Nu orice muzician e și scriitor de proză, asta e clar, dar o autobiografie pare mai naturală și mai puțin forțată decât o carte scrisă de cineva care a discutat cu niște oameni cunoscuți de-ai trupei și cu trupa, făcând un fel de interviu. N-ai nevoie de metafore, comparații și alte lucruri pompoase, iar cum știm noi metaliștii, e clar că o autobiografie e mai amuzantă dacă pe undeva mai vezi și un „fucking” ca descriere a unui cuvânt.

Pentru „Confess”, Halford va primi ajutor din partea lui Ian Gittins, co-scriitorul „The Heroin Diaries” a lui Nikki Sixx. „Confess” e o oportunitate unică pentru mine și pot să-mi expun toate fețele. Am săpat adânc și n-am ascuns nimic, nu mi-a fost frică de nimic și a fost amuzant în multe feluri, dar și deranjant, terifiant și cathartic. Dar n-am ascuns nimic. E timpul să mă confesez. (It’s time for me to ‘Confess’)

Nu vreau să fie o autobiografie, spunea Rob într-un interviu cu Ultimate Classic Rock. Vreau să fie mai mult un memoir. O să fie multe chestii care vă vor face să ziceți ‘A păi nu prea mă interesează asta’, dar și ‘Nu știam că a făcut așa ceva!’. Halford promite că memoirul lui ne va face să trecem prin toate emoțiile: fericire, tristețe, furie, o să fim șocați.

“CONFESS” 🤘🏻😈🎤🔉📕 http://smarturl.it/RobHalfordConfess

Geplaatst door Rob Halford op Donderdag 31 oktober 2019


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*