Judas Priest a lansat noul single, Panic Attack

Legendara trupă heavy metal britanică Judas Priest a lansat astăzi, 13 octombrie, un nou single, intitulat Panic Attack. Piesa este preluată de pe viitorul album de studio al trupei, Invincible Shield, care va fi lansat pe 8 martie 2024 prin Sony Music.

Invincible Shield este următorul LP al trupei britanice, după Firepower din 2018. Data lansării noului material discografic semnat de Judas Priest a fost anunțată sâmbătă seara, pe 7 octombrie, în timpul spectacolului trupei din cadrul festivalului Power Trip din Indio, California. După obișnuitul Intro ( celebra piesă War Pigs de la Black Sabbath) pe ecrane a fost afișată coperta noului album și data oficială a lansării acestuia, 8 martie 2024.

De-a lungul ultimilor doi ani s-au făcut multe declarații referitoare la acest nou album Judas Priest. Chitaristul Richie Faulkner l-a catalogat ca fiind cel mai progresiv album Judas Priest de până acum, în timp ce Rob Halford a ținut să atragă atenția că Invincible Shield nu este, nici pe departe Firepower 2 și că trupa a adus mereu ceva nou cu fiecare album, nimic nu repetă ceva lansat anterior și nu este nici continuarea unui material precedent. 

Basistul Ian Hill este singurul membru original al formației Judas Priest, care s-a format în 1969. Halford s-a alăturat grupului în 1973, iar chitaristul Glenn Tipton în 1974. Rob a părăsit Priest la începutul anilor 1990, pentru a-și forma propria trupă, apoi s-a întors în 2003. Chitaristul original K.K. Downing s-a despărțit de trupă în 2011 și a fost înlocuit de Richie Faulkner.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*