Judas Priest adună idei pentru un album nou, dar „o să fie destul de greu să depășim Firepower”

Într-o discuție cu Consequence of Sound despre albumul său de sărbători, Rob Halford a vorbit puțin și despre noul album Judas Priest care se află deja în primă fază creativă.

Rob spune: Glenn (Tipton, chitară) zdrăngăne mereu, chiar dacă nu prea mai merge în turnee acum. E mereu în studioul din UK și zdrăngăne. Mereu scotocește riffuri. Avem o grămadă de riffuri nefolosite și e incredibil. Totul începe cu un riff. Apoi o melodie, un hook aici, unul colo, apoi construim. O să fie destul de greu să depășim Firepower, dar o să dăm tot ce putem ca să scoatem alt album senzațional și o să se întâmple cândva.

Glenn Tipton s-a retras din turneele Judas Priest în luna februarie a anului trecut după ce a dezvăluit că a fost diagnosticat cu Parkinson’s în urmă cu cinci ani, iar acum se agravează. Locul lui a fost ocupat de chitaristul producătorul Andy Sneap, alături de care au lucrat la „Firepower”. Sneap a produs albume pentru formații de renume ca Megadeth, Accept, Overkill, Carcass, Trivium, Caliban, Slayer, Arch Enemy, Onslaught, Annihilator etc.

„Firepower” a fost lansat pe 9 martie 2018 via Epic Records și a adus formației premiile de Biggest Surprise în cadrul Metal Storm Awards 2019 și Best British Album la Planet Rock Awards 2019, iar în  2018 a ocupat locul 3 în topul 20 Best Metal Albums în revista Rolling Stone.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*