Judas Priest, K. K. Downing și Les Binks la Rock And Roll Hall Of Fame

Judas Priest- Rock Hall- live2022
Judas Priest- Rock Hall- live2022

Legendele britanice ale heavy metal-ului, Judas Priest, s-au reunit cu chitaristul K.K. Downing și bateristul Les Binks pentru un show la ceremonia de introducere în Rock And Roll Hall Of Fame sâmbătă seara (5 noiembrie) la Microsoft Theatre din Los Angeles.

Priest a primit premiul de excelență muzicală, care i-a onorat pe Eminem, Dolly Parton, Duran Duran, Lionel Richie, Pat Benatar, Eurythmics și Carly Simon la categoria Interpreți.

Membrii Judas Priest care au fost incluși sunt actualii membri: Rob Halford (voce), Ian Hill (bas), Glenn Tipton (chitară) și Scott Travis (tobe), împreună cu foștii membri Downing, Binks și regretatul baterist Dave Holland.

Lui Halford, Hill, Tipton și Travis li s-au alăturat Binks, Downing și actualul chitarist Richie Faulkner pentru un mix de trei melodii, format din You’ve Got Another Thing Comin’, Breaking The Law și Living After Midnight.

Alice Cooper prezintă Judas Priest

Priest a fost introdusă în Rock Hall de către colegul și legenda rock Alice Cooper. Acesta i-a descris drept „formația metal definitivă”. El a adăugat: „Au definit sunetul pe care îl cunoaștem despre heavy metal și sunetul lor este inconfundabil. Și ce poți spune despre vocea lui Rob Halford? Niciodată țipetele nu au acoperit o asemenea gamă. Există vreo emoție pe care să nu o poată exprima?”

„Sunt electrizanți pe scenă și sunt una dintre cele mai puternice trupe live din istoria rock and roll-ului. Priest a purtat cu mândrie steagul hard rock-ului și heavy metal-ului timp de aproximativ 50 de ani. Și asta fără să clintească, fără să urmeze vreodată tendințele sau să pretindă că a fi orice, în afară de ceea ce sunt”, a spus Cooper. „Ei zboară sus în seara asta. Moment mult meritat și așteptat de mult timp.”

În discursul său de acceptare, Halford a spus mulțimii că Priest și-a sărbătorit recent cea de-a 50-a aniversare: „ Bucuria muzicii este că ea trăiește pentru totdeauna. Și acesta este motivul pentru care suntem aici. Noi trăim pentru heavy metal. Trăim pentru muzică. Și trăim pentru Rock And Roll Hall Of Fame.”

La finalul ceremoniei, Rob a urcat din nou pe scena. De această dată, ca invitat al lui Dolly Parton, cu care a interpretat Jolene, alături de alți artiști invitați.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*