Rob Halford (Judas Priest), mandru ca alti metalisti recunosc ca sunt gay

366 vizualizări

In anul 1998, Rob Halford de la JUDAS PRIEST, si-a recunoscut public orientarea sexuala, marturisind ca este homosexual.

Sinceritatea lui Halford a fost primita cu bratele deschise de fani. Rob a fost primul artist metal de mare calibru care si-a recunoscut deschis homosexualitatea.

16 ani mai tarziu, a venit randul lui Paul Masvidal si al lui Sean Reinert de la Cynic sa isi declare deschis orientarea sexuala.

Rob Halford i-a felicitat pe cei doi artisti si a laudat gestul lor, declarandu-l unul de curaj.

„Exista foarte multa homofobie in metal si in alte genuri de muzica, dar noi trebuie sa ne acceptam pentru ca oamenilor nu le place de noi, nu le place muzica noastra, nu le place cum aratam. Trebuie sa fim uniti”, a spus Halford.

„Am glumit cu unul dintre prietenii mei. ‘Ce e asta? Eu sunt singurul homosexual din metal. Nu accept una ca asta'”, a declarat, amuzat, Halford.

Fac parte dintr-o minoritate. In anumite culturi, as fi ucis pentru ca sunt homosexual. Este un lucru foarte profund, daca te gandesti mai bine. Cu cat vor exista mai multi oameni care recunosc cu sinceritate ce sunt, cu atat lucrurile vor deveni mai bune”, a marturisit muzicianul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*