Rob Halford de la Judas Priest le da sfaturi formatiilor tinere

Rob Halford, vocalistul formatiei JUDAS PRIEST, a vorbit despre respectul urias pe care il poarta formatiilor tinere de rock.

Intr-o conferinta de presa de la Hellfest, celebrul festival din Clisson, Franta, muzicianul si-a spus parerea despre scena actuala.

„Cred ca exista foarte multe formatii tinere bune. Le respectam enorm. Le ascultam si invatam de la ele. Sa stiti ca avem ce, deoarece ele creeaza parti noi din heavy metal, in fiecare an, cu fiecare deceniu. Totul se schimba dar coloana vertebrala e tot din metal. Noi mereu ne-am mandrit ca suntem heavy-metal chiar daca multa lume fuge de aceasta eticheta deoarece o considera demodata”, a explicat Halford.

El a vorbit si despre secretul succesului in cazul trupelor recente.

„Nu o poti lua pe scurtaturi. Daca esti o trupa noua, indiferent ce gen muzical abordezi, trebuie sa-ti platesti datoriile. Trebuie sa canti peste tot! Zilele trecute am vazut o poza cu noi cantand in Anglia, in 1974, in ceva club, iar scena era cat masa de mare. Asta trebuie sa faci! Trebuie sa muncesti din greu. Nimic nu este usor. Acum, in era Internetului, este simplu sa prezinti lumii muzica ta, dar este greu sa te faci auzit in tot zgomotul asa ca trebuie sa canti cat de mult, in cat mai multe locuri. Festivalurile sunt o sansa grozava. Nu conteaza pe ce scena urci, deoarece in clipa aceea poti cu adevarat sa profiti de tot ceea ce inseamna Internetul. Oamenii te vad si te arata altora. Povestea este diferita dar esenta este aceeasi: trebuie sa muncesti, trebuie sa canti, trebuie sa pleci la drum, trebuie sa construiesti o baza de fani”, a continuat artistul.

Cel mai recent album semnat Judas Priest, „Redeemer Of Souls”, a fost lansat in iulie 2014. Formatia va concerta in Romania, in data de 1 iulie 2015, la Romexpo!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*