IAN HILL de la JUDAS PRIEST- despre reuniunea cu K.K. DOWNING la ROCK HALL Induction

Ian Hill and K. K. Downing 2019_
Ian Hill and K. K. Downing 2019_

Într-un interviu pentru Detroit Metro Times, basistul JUDAS PRIEST, Ian Hill, a fost întrebat dacă crede că există vreo șansă de reconciliere cu chitaristul original, K.K. Downing și de revenire în trupa.

Hill a răspuns: „Cred că timpul nu este de partea noastră în situația aceasta, nu-i așa? Niciodată să nu spui niciodată, ca să zicem așa. Downing va fi acolo, oricum, la Rock And Roll Hall Of Fame. Se va ridica și va cânta câteva piese cu noi acolo. Asta ar putea declanșa ceva; nu știu. Pe de altă parte, ne-ar putea despărți pe toți. [Râde]”

La începutul lunii, Downing a confirmat pentru Ultimate Classic Rock că va cânta alături de JUDAS PRIEST la viitoarea ceremonie de introducere a trupei la Rock And Roll Hall Of Fame. „Cred că probabil avem opt sau nouă minute”, a spus el. „Nici măcar nu voi apuca să transpir. Principalul lucru este să reprezint atitudinea și, sper, legenda a ceea ce este și a devenit JUDAS PRIEST. Despre ce înseamnă pentru toți cei care au fost în această călătorie foarte lungă, de-a lungul a zeci de ani, alături de trupă. Și sperăm că le va aduce aminte oamenilor și le va trezi niște amintiri dragi.”

Downing a spus că Les Binks, bateristul lui PRIEST din 1977 până în 1979, va cânta și el cu trupa la eveniment. A adăugat că va fi ca și cum ar merge pe bicicleta proverbială. Și asta la mai bine de un deceniu după ce a cântat ultima dată cu PRIEST. „Este ceea ce am făcut de atâtea ori”, a spus Downing. „Este aproape ca și cum aș da gata o bere sau aș merge pe bicicletă. Este încorporat în mine. Este ceea ce fac. Așa că va fi ceva de așteptat cu nerăbdare, doar să mă ridic, să pornesc amp-ii și să cânt. Încă o dată, pentru acel scurt moment.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*