David Lee Roth: „Van Halen s-a dus”

Toată lumea îmbătrânește, doar că unii dintre noi refuză să accepte acest lucru. Nu neapărat față de propria persoană, dar și față de alții. Nu vrem să ni se ducă muzicienii preferați, nu vrem să se despartă trupele favorite, nu vrem nici măcar să-i lăsăm să-și trăiască viața – ce-a mai rămas din ea – liniștiți fără să se plimbe prin toată lumea cu camioane după ei.

David Lee Roth pare să știe aceste lucruri – atât el, cât și colegul său, Eddie Van Halen. Într-o discuție în cadrul emisiunii Meltdown de pe postul de radio WRIF, David a spus că „Van Halen s-a dus”. Nu, Eddie n-a murit, dar formația lor nu mai e ce-a fost odată.

Cu un alt turneu Van Halen anulat, Roth spune: S-a mai întâmplat de câteva ori și cred că Van Halen s-a dus, iar asta e faza următoare. Am moștenit trupa de facto – orice ar însemna asta. Probabil înseamnă că dacă o moștenești, mândrește-te cu ea. Van Halen n-o să mai revină la fel ca pe vremuri, n-o să mai fie ce-a fost oată. Și cu asta Eddie are propria lui poveste. Nu e treaba mea să vorbesc.

Într-un alt interviu, Roth a spus că el e noua față Van Halen și că nu știe ce s-a întâmplat cu Eddie. Zvonurile spun că e bolnav, altele spun că e prea bătrân. Ideea e că încă trăiește, dar nu va mai „răspunde la chemare”. Roth susține că nu e treaba lui să-și dea cu părerea despre situația lui Eddie Van Halen.

Una dintre posibilități este cancerul, Van Halen fiind tratat de cancer la limbă în 2000, doi ani mai târziu scăpând complet. În 2012 a trecut prin altă operație, având o problemă digestivă care implică inflamări și infecție la colon, iar din 2015 e inactiv din punct de vedere muzical.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*