Vezi care este line-up-ul complet la Hell Fest 2018

De la Judas Priest la Iron Maiden, Deftones, Avenged Sevenfold sau Megadeth la Rise Against, Hatebreed sau Parkway Drive și mulți-mulți alții…. cam așa se prezintă ediția de anul acesta a marelui festival francez Hell Fest.

Anul acesta, Hell Fest va avea loc în perioada 22-24 iunie 2018 în Clisson (Franța), iar line-up-ul acestei ediții nu are cum să nu te lase cu gura căscată atunci când privești afișul… unde cu greu o să te hotărăști ce trupă vrei să asculți mai degrabă prima dată!

Cu peste 150.000 de „festivalieri” care îi calcă pragul timp de trei zile, Hell Fest a devenit cunoscut de la an la an pentru atmosfera creată și condițiile de calitate oferite participanților, decorurile unice, focurile de artificii, design-ul fiecărei scene, pirotehnicele și luminile imense fiind doar câteva din lucrurile care conturează o experiență unică pentru cei care vor atât să aibă parte de concerte memorabile, dar să rămână și cu amintiri de neuitat.

Pe lângă cele șase scene, experiența Hell Fest mai cuprinde și alte zone și activități care nu te vor lăsa deloc să te plictisești: Extreme Market, Metal Corner, Hell City Square & Hell Gate, Dark Forest, Merchandising, Hellfest Cult (fan club), VIP area, Warm up & After party, DJ set, Book/album signing, Pro Zone, Panoramic platform, Bars, Eateries, Shuttles buses, Tattoo Salon, Sponsors’ Stands, Mobile app.

De asemenea, festivalul mai oferă și zonă de camping, posibilitatea de a locui în casele localnicilor, parcări, dar și sisteme moderne de plată.

Dacă sunteți curioși să participați la cel mai mare festival francez, recomandara noastră e să achiziționați bilete din puncte de vânzare oficiale, precum: https://hellfest.zepass.com/

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul http://www.hellfest.fr/ 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*