CĂLIN POP a lansat single nou „Pași de război”

Pași de război
Pași de război

CĂLIN POP și-a început cariera muzicală la începutul anilor ’80 cu formația CELELALTE CUVINTE, pe care a fondat-o încă din perioada de liceu. CELELALTE CUVINTE este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Formația a suferit foarte puține schimbări de componență de-a lungul anilor, fapt foarte rar întălnit la o formație cu o carieră care a depășit 40 de ani de activitate.

În afara prezenței în CELELALTE CUVINTE, CĂLIN POP a lansat, începând cu anul 2014, șase albume solo : Undeva (2014), Ritual de iarnă (2015), In-Fusion (2017, împreună cu Marius Pop), Fără Filtru (2018), Dor de Primăvara (2021) și Cutia cu Secrete (2022).

CĂLIN POP, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război”. Acesta a declarat legat de melodie: „M-am născut pe timp de pace, ca și mulți dintre noi. Cu atât mai mult perspectiva războiului este terifiantă. Problema e că persistă iar în numele unui grup mic de interese mor nevinovați de toate vârstele…mi-e greu sufletul să văd asemenea grozăvii… Războiul în sine este o înfrângere a omenirii.”

Single-ul este insotit de un Visualiser:

Pentru mai multe informații legate de CĂLIN POP puteți accesa următoarele link-uri:

Facebook: https://www.facebook.com/calinpopcc
Instagram: https://www.instagram.com/calinpopcc
YouTube: https://www.youtube.com/calinpopcc


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*