Dog Eat Dog lansează single-ul Never Give In

Legendara trupă Dog Eat Dog a lansat piesa Never Give In, al doilea single extras de pe viitorul album de studio Free Radicals, ce urmează a fi lansat pe 20 octombrie, prin Metalville Records.

Dog Eat Dog revine în lumina reflectoarelor cu un imn crossover modern. Mesajul lor de solidaritate și de a susține principiile în care credem, într-o societate în declin rapid, răsună peste riffurile energice, tobele rapide și acordurile înălțătoare de saxofon. Asistat de DJ Plash la platane, Never Give In combină perfect stilurile hip hop și metal, într-o lume post pandemică, încurajând ascultătorii să se alăture în lupta împotriva opresiunii.

După o lungă perioadă de turnee, Dog Eat Dog a înregistrat primul album din ultimii 17 ani, intitulat Free Radicals. Cele 14 piese explozive combina o varietate de stiluri contemporane fără a-și nega rădăcinile. Albumul surprinde printr-o varietate de tonuri, dinamici și tempouri, ce transmit energie și atitudine pozitivă. Coperta albumului Free Radicals a fost creata de Marcos Cabrera.

Single-urile Lit Up, Never Give In și Man’s Best Friend oferă ascultătorilor un super sound de chitară, beat-uri groovy și refrenuri captivante, elemente specifice formației Dog Eat Dog, în timp ce Bar Down creează cadrul perfect pentru ca trupa să-și exploreze limitele și să le depășească. De aceea, albumul Free Radicals, reamintește tuturor de ce mulți fani și critici consideră Dog Eat Dog unul dintre pionierii genului crossover.

Tracklist Free Radicals:
01. Lit Up
02. Kin
03. Never Give In
04. Time Won’t Wait
05. 1 Thing
06. Mean Str
07. Energy Rock
08. @Joe’s
09. Blvk Clvd
10. Bar Down
11. Man’s Best Friend
12. E1on1
13. Looking Back
14. Zamboni

Line-up Dog Eat Dog:
John Connor
– voce
Roger Haemmerli – chitare
Dave Neabore – bas
Brandon Finley – tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*