Skindred: show special în Londra pentru primul album live

Ziua de 21 noiembrie… 2020 se anunță a fi una specială pentru Skindred. Da, ați citit bine și am scris bine: 2020. Deși biletele se pun în vânzare în câteva zile – 6 septembrie 2019 – e de așteptat un an și ceva până la concertul din Roundhouse, Camden, Londra.

Planificat cu grijă, acest show va marca înregistrarea primului album live Skindred, de unde și alegerea uneia dintre cele mai bune locații de concerte din Londra. În ciuda celor două decenii de activitate și premiilor câștigate, formația n-a înregistrat niciodată un album live, iar managerul lor, Seven Webster, spune:

Trupa mereu a vrut să înregistreze un album live pentru noi, dar trebuia să găsim un loc unic unde puteam face asta. Roundhouse, pe lângă faptul că e o locație simbol, a găzduit câteva trupe rock de renume de-a lungul anilor ca The Doors, Jimi Hendrix, Ramones și Motorhead. Deci unde altundeva am fi făcut și noi asta?

Toboșarul formației, Arya Goggin, e la fel de entuziasmat în legătură cu alegerea locației concertului. Am asta pe lista de chestii de făcut în viață de ceva vreme, deci să-l înregistrăm acolo ca album live e și mai bine. Vom da 100% și vom avea un show incredibil. Skindred sprijină concertele live și vrea să ajute la păstrarea locațiilor istorice, deci să cântăm la Roundhouse înseamnă să ne accentueze această pasiune de a sprijini și ajuta aceste locații, decât să le vedem cum se prăbușesc și se fac parcări în locul lor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*