Trupa Reverse The Moment lansează clipul single-ului Paresthesia

Trupa metalcore Reverse The Moment își încântă fanii cu noul lor videoclip pentru piesa Paresthesia. Videoclipul vine ca o extensie naturală a lansării inițiale a piesei pe 3 martie 2023, împreună cu un visualizer și promite să aducă o experiență vizuală și auditivă intensă.

Cu mix-ul și masterizarea atent realizate de Dan Niculescu, Paresthesia se evidențiază prin calitatea sunetului și atenția acordată fiecărui detaliu al compoziției. Aceasta devine o experiență sonoră care lasă o amprentă puternică. Videoclipul piesei Paresthesia poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al trupei Reverse The Moment.

Regizat de Mimi Salajan, videoclipul adaugă o dimensiune nouă piesei. Cu o serie de cadre cinematice, povestea vizuală se îmbină perfect cu energia și intensitatea piesei, oferind o experiență captivantă.

Reverse The Moment este o trupă metalcore dedicată aducerii unei abordări fresh în lumea muzicii. Cu versuri introspective și o instrumentație puternică, trupa îmbină elementele metal cu emoția sinceră, rezultând un sunet autentic și captivant. Reverse The Moment explorează teme profunde prin intermediul muzicii și își propune să creeze o legătură puternică cu ascultătorii prin fiecare notă.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*