Rudof Stauder (voce – Legion) este noul subprefect al Maramureșului

Rudof Stauder

Rudof Stauder este cunoscut în undergroundul muzical din România ca și solist vocal al formației Legion din Seini (Maramureș), formație cu care a lansat câteva materiale discografice.

În 1999 a fost lansat cel mai important material discografic al formație, intitulat „Marfă”, pe care îl puteți asculta integral mai jos.

Rudolf a intrat în politică și a făcut carieră alături de PNL, fostul artist fiind ales zilele acestea subprefect al județului Maramureș.

După nominalizare, rockerul politician a declarat:”Mulțumesc colegilor din Biroul Permanent Județean PNL Maramureș pentru încrederea acordată prin nominalizarea la funcția de subprefect a județului.  Îmi voi dedica toată energia și cunoștințele pentru atingerea obiectivelor și proiectelor promise maramureșenilor”.

Rudof Stauder a fost des atacat de colegii săi din politică însă ”Rudy” (cum îi spun apropiații)  a răspuns foarte simplu: ”Eu sunt mândru de perioada mea rock în trupa Legion!”

Trupa Legion a luat ființă în 1994 și, chiar dacă în ultimii ani concertele formației au fost foarte rare (datorită și activității profesionale a fiecărui membru), nu trebuie neglijat faptul că Legion a influențat mulți tineți și formații tinere din undergroundul românesc.


Legion: Otto Ulman – chitară, Cosmin Cadar – tobe,  Rudolf ”Rudy ” Stauder – voce, Csaba Szollosy –  bass

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*