Rudof Stauder (voce – Legion) este noul subprefect al Maramureșului

Rudof Stauder
465 vizualizări

Rudof Stauder este cunoscut în undergroundul muzical din România ca și solist vocal al formației Legion din Seini (Maramureș), formație cu care a lansat câteva materiale discografice.

În 1999 a fost lansat cel mai important material discografic al formație, intitulat „Marfă”, pe care îl puteți asculta integral mai jos.

Rudolf a intrat în politică și a făcut carieră alături de PNL, fostul artist fiind ales zilele acestea subprefect al județului Maramureș.

După nominalizare, rockerul politician a declarat:”Mulțumesc colegilor din Biroul Permanent Județean PNL Maramureș pentru încrederea acordată prin nominalizarea la funcția de subprefect a județului.  Îmi voi dedica toată energia și cunoștințele pentru atingerea obiectivelor și proiectelor promise maramureșenilor”.

Rudof Stauder a fost des atacat de colegii săi din politică însă ”Rudy” (cum îi spun apropiații)  a răspuns foarte simplu: ”Eu sunt mândru de perioada mea rock în trupa Legion!”

Trupa Legion a luat ființă în 1994 și, chiar dacă în ultimii ani concertele formației au fost foarte rare (datorită și activității profesionale a fiecărui membru), nu trebuie neglijat faptul că Legion a influențat mulți tineți și formații tinere din undergroundul românesc.


Legion: Otto Ulman – chitară, Cosmin Cadar – tobe,  Rudolf ”Rudy ” Stauder – voce, Csaba Szollosy –  bass

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*