Dirty Shirt: o parte din Transylvanian FolkCore Orchestra va participa la concertele din Cluj și Brașov!

514 vizualizări

Toamna e aici, deci și partea a doua a turneului de promovare Romanian Letcho Drom pe plaiurile românești al ultimului album lansat, „Letchology”, a început. La concertele din Cluj și Brașov va participa și o parte din Transylvanian FolkCore Orchestra, așa că fiți pregătiți să săriți toată seara!

Seara de 4 octombrie 2019 din clubul /Form Space, Cluj-Napoca, va începe cu BEFORE I DIE, o formație tânără din Baia Mare.

În clubul Rockstadt din Brașov, pe 5 octombrie, încălzirea o vor face băieții din LEGION o formație chiar vecină cu Dirty Shirt. Legion vin din Seini pentru prima oară la Brașov în cei 25 de ani de activitate pusă ocazional pe pauză. Concertul Legion din Brașov nu trebuie ratat. Nu doar că este primul concert susținut în oraș, dar este și aniversarea de 25 de ani a formației, repertoriul planificat urmând să treacă publicul prin toată istoria muzicală Legion, de la primele la ultimele piese.

Celelalte două concerte în țară anunțate sunt la Iași, 25 octombrie @ Underground The PubSuceava, 26 octombrie @ Motor’s Pub și Constanța, 6 decembrie @ Rock Halle.

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Noul material discografic intitulat „Letchology” a fost lansat pe data de 8 martie 2019 prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) si Apathia Records / Season of Mist (Franța).

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*