Foo Fighters se pregătesc să înregistreze următorul album

Foo Fighters
Foo Fighters
226 vizualizări

Dave Grohl a anunțat în cadrul festivalului Rock In Rio că odată ce formația se întoarce acasă, vor începe să lucreze la următorul album de studio.

Sâmbată, 28 septembrie, Foo Fighters a susținut un concert în Brazilia, iar Dave a hotărât să ia o pauză și să dezvăluie o parte din planurile de viitor ale trupei: Nu știu când o să ajungem înapoi aici, dar o s-o facem. Săptămâna viitoare mergem acasă și ne apucăm de următorul album Foo Fighters.

Săptămâna trecută, Foo Fighters a lansat un alt EP intitulat „01070725” care conține cinci piese – o combinație de liveuri și demouri și se poate asculta pe toate platformele de streaming, iar în iulie a fost lansat EP-ul „00950025” și apoi „00050525 Live In Roswell”, având acum un total de trei EP-uri lansate în ultimele luni.

Ultimul album Foo Fighters a fost lansat în 2017. „Concrete And Gold” conține 11 piese și e al nouălea album de studio al trupei și a debutat pe locul 1 în Billboard 200, fiind al doilea album cu această performanță după „Wasting Light” (2011). „Concrete And Gold” e certificat Gold în Canada, Italia, Marea Britanie, Polonia, Elveția și Noua Zeelandă, iar în Australia e cerfiticat Platinum.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*