Halestorm a lansat videoclip pentru single-ul „The Steeple”

Halestorm
Halestorm

HALESTORM a lansat videoclipul oficial pentru „The Steeple”, cel de-al doilea single de pe viitorul album de studio, „Back From The Dead” material ce va apărea pe 6 mai 2022 și care conține 11 piese.

Tracklist:

 1. Back From The Dead
 2. Wicked Ways
 3. Strange Girl
 4. Brightside
 5. The Steeple
 6. Terrible Things
 7. My Redemption
 8. Bombshell
 9. I Come First
 10. Psycho Crazy
 11. Raise Your Horns

„The Steeple” vine după piesa de titlu a albumului, „Back From The Dead”, lansată vara trecută. Piesa respectivă a marcat a șasea oară când HALESTORM a fost pe locul 1 la radioul rock și a primit recenzii excelente. Rolling Stone l-a numit „un urlet mușcător și cathartic despre depășirea obstacolelor – chiar și moartea”, iar Consequence a lăudat „plămânii puternici” ai lui Hale și „solo-ul puternic” al chitaristului Joe Hottinger.

Potrivit unui comunicat de presă, „Back From The Dead” a evoluat rapid de la exercițiu de compoziție într-o problemă de supraviețuire pentru HALESTORM. Cântăreața principală Lzzy Hale a spus: „Am început să scriem acest album cu aproximativ trei luni Î.C. (Înainte de COVID). Odată ce am intrat în izolare și nu am putut să cântăm și să mergem în turnee, am căzut într-o perioadă întunecată și într-o criză de identitate. Acest album este povestea mea și cum am ieșit din acel abis. Este o călătorie de navigare a sănătății mentale, desfrânare, supraviețuire, mântuire, redescoperire și păstrarea în continuare a credinței în umanitate.”

Lizzy și fratele ei Arejay au format trupa în 1998, în timpul școlii. Hottinger s-a alăturat grupului în 2003, urmat de Smith în 2004.

În decembrie 2018, HALESTORM a fost nominalizată la premiul Grammy „Cea mai bună performanță rock” pentru piesa „Uncomfortable”. Șase ani mai devreme, trupa a câștigat primul Grammy la categoria „Cea mai bună performanță Hard Rock/ Metal” pentru „Love Bites (So Do I)”.

Puteți viziona videoclipul piesei „The Steeple” dar și „Back From The Dead” mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*