Radu Alexandru este noul solist al trupei DinUmbra

Formația bucureșteană DinUmbra anunță numele noului solist. Radu Alexandru este, începând de astăzi, noul solist al trupei doom/death metal DinUmbra.

Radu activează în acest moment și în trupa Vathos, cu care a lansat albumul Underwater, în 2020. Solistul este activ și în alte proiecte, acoperind astfel o paleta largă de stiluri muzicale, ceea ce îi oferă posibilitatea de a experimenta diverse moduri de exprimare. DinUmbra îi urează lui Radu Alexandru bun venit și speră într-o colaborare plină de realizări muzicale. Prima prezență „live” a lui Radu alături de trupa  DinUmbra va fi în cadrul festivalului Metal Gates, în data de 29 septembrie 2023.

DinUmbra este o trupă doom/ death metal, înființată în București în anul 1998. De-a lungul anilor, componența trupei s-a modificat, dintre membrii fondatori rămânând doar Sebastian Buga (chitară) și Mirel Cristea (tobe).

Cea mai recentă lansare a formației bucureștene este single-ul The Hunt, însoțit de primul videoclip cu versuri din istoria trupei. The Hunt a fost lansat pe 23 iunie, pe canalul Youtube al trupei. Piesa prezinta o lume post-apocaliptică în care lupta pentru supraviețuire duce la încălcarea principiilor care, cândva, stăteau la baza unor civilizații înfloritoare. Materialul video este produs de către Andrei Alexandru, iar muzica și versurile aparțin trupei, mixajul și mastering-ul fiind realizate de Mirel Cristea.

Trupa DinUmbra a mai realizat până acum patru materiale de studio. Primul este un LP, distribuit sub formă de casetă audio în 2003, intitulat DinUmbră. Acesta a fost urmat de două EP-uri, în 2007, Haunted By Snails și Santandrei, în 2011, precum și de LP-ul Soul Of A Galaxy, lansat în 2015.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*