O noua etapa a Trofeului „Club A” cu Drowned in Sins, Attic Disorder si C.O.D

452 vizualizări
Marti, 18 martie, de la ora 19:30, are loc o noua intalnire live din cadrul editiei a doua a competitiei Trofeul „Club A” – Avanpost Rock. Vor concura trupele Drowned in Sins si Attic Disorder. Invitatii speciali ai serii sunt cei de la C.O.D.. Intrarea este libera.
Drowned in Sins isi are originile intr-un proiect mai vechi, denumit Voodoo Puppets, ce a sustinut cateva concerte in perioada 2011-2013. La inceputul acestui an a avut loc debutul sub noua titulatura. Membrii formatiei isi descriu stilul ca post-hardcore/metalcore, iar ca influente sunt citati, intre altii, Bullet For My Valentine, As I Lay Dying, Trivium sau Avenged Sevenfold.
Componenta Drowned in Sins:
Silviu – solist vocal
Seth – chitara
Chuck – chitara
Vlad – bas
Luca – tobe
Attic Disorder este o formatie de gothic metal melodic ce exista din 2011. Principalele teme abordate de catre cei de la Attic Disorder sunt „iubirea, moartea, conditia omului intr-o societate plina de rau si vicii, lupta omului de a atinge paradisul.” Trupa a cantat pana acum in mai multe cluburi din Bucuresti.
Componenta Attic Disorder:
Raluca – solista vocala
Ducu – chitara lead
Alex – chitara rhythm
Victor – bas
Roxana – tobe
Invitatii serii, C.O.D., au deja in spate o activitatea considerabila. Formatia s-a infiintat in 2003, la Targoviste, dar de atunci a trecut prin mai multe schimbari de componenta si de stil. Initial cei de la C.O.D. cantau hard rock/heavy metal, dar in anii din urma au facut trecerea spre un sound mai modern, de factura post-grunge. In primavara trecuta a fost lansat albumul de debut, „I Need to Get Out”, disponibil online. Pe parcursul lui 2013, C.O.D. a sustinut mai multe concerte de anvergura, inclusiv alaturi de legende precum Celelalte Cuvinte sau Queensryche. In toamna formatia a cantat si in Club A, la festivalul Rocku’ lu’ Tanase, impreuna cu Timpuri Noi, Just Another Lie si The Ancestors.
Componenta C.O.D.:
Dragos Stanciu – solist vocal, chitara
Vlad Irimia – chitara
Liviu Stoicescu – bas
Mihai Dumitrascu – tobe
Prezenta editie a competitiei Trofeul „Club A” – Avanpost Rock a debutat pe 23 aprilie 2013. Iata trupele care ocupa momentan primele zece pozitii din clasament, pe baza cumularii punctajului acordat de juriu cu prilejul celor doua infatisari de pana acum:
1. Agora 823 de puncte
2. Just Another Lie 819 pct.
3. Ask the Fools 810 pct.
4. 9,7 Richter 772 pct.
5. OpenMind 765 pct.
6. Sketch 754 pct.
7. Ten Times Treason 718 pct.
8. TEHI (ex-The Eyes Have It) 716 pct.
9-10. Wilder 707 pct.
9-10. Dark Fusion 707 pct.
Pentru mai multe detalii:

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*