Rob Halford a confirmat că Judas Priest începe lucrul la următorul album

Știm deja de ceva vreme că Judas Priest se pregătesc să se pună cu burta pe… portativ, iar acum vocalistul Rob Halford a confirmat într-un interviu cu Mike Hsu de la postul radio WAAF că se vor apuca de treabă imediat după Anul Nou.

Mă întorc în UK de sărbători să-mi văd familia și prietenii, iar apoi începem… Se întâmplă două lucruri. Ne apucăm de scris imediat după Anul Nou pentru că încă suntem în priză după „Firepower” și nerăbdători să-i dăm drumul să vedem ce mai iese. Apoi începem producța pentru aniversarea de 50 de ani care cred că începe în Finlanda în iunie probabil. Și asta e. Suntem plecați restul anului 2020 și o parte din 2021.

Într-o discuție din octombrie cu Consequence of Sound despre albumul său de sărbători, Rob Halford a vorbit puțin și despre noul album Judas Priest care se afla deja de atunci în primă fază creativă.

Rob spune: Glenn (Tipton, chitară) zdrăngăne mereu, chiar dacă nu prea mai merge în turnee acum. E mereu în studioul din UK și zdrăngăne. Mereu scotocește riffuri. Avem o grămadă de riffuri nefolosite și e incredibil. Totul începe cu un riff. Apoi o melodie, un hook aici, unul colo, apoi construim. O să fie destul de greu să depășim Firepower, dar o să dăm tot ce putem ca să scoatem alt album senzațional și o să se întâmple cândva.

Glenn Tipton s-a retras din turneele Judas Priest în luna februarie a anului trecut după ce a dezvăluit că a fost diagnosticat cu Parkinson’s în urmă cu cinci ani, iar acum se agravează. Locul lui a fost ocupat de chitaristul și producătorul Andy Sneap, alături de care au lucrat la „Firepower”. Sneap a produs albume pentru formații de renume ca Megadeth, Accept, Overkill, Carcass, Trivium, Caliban, Slayer, Arch Enemy, Onslaught, Annihilator etc.

„Firepower” a fost lansat pe 9 martie 2018 via Epic Records și a adus formației premiile de Biggest Surprise în cadrul Metal Storm Awards 2019 și Best British Album la Planet Rock Awards 2019, iar în 2018 a ocupat locul 3 în topul 20 Best Metal Albums în revista Rolling Stone.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*