Life Of Agony și Static-X, turneu european în 2020

234 vizualizări

Formațiile americane Life Of Agony și Static-X se unesc pentru un scurt turneu european în august 2020 începând cu Budapesta pe 4 august și terminând cu Berlin pe 15 august.

Aug. 04 – Budapest, Hungary – Durer Kert
Aug. 07 – Heidelberg, Germany – Halle 2
Aug. 11 – Amsterdam, Netherlands – Melkweg
Aug. 12 – Cologne, Germany – Essigfabrik
Aug. 15 – Berlin, Germany – Astra

Ultimul album Life Of Agony, „The Sound Of Scars”, a fost lansat pe 11 octombrie 2019 via Napalm Records și e un fel de continuare a albumului de debut din 1993, „River Runs Red”. 

Publicața Rolling Stone a lăudat „River Runs Red” ca fiind unul dintre cele mai bune albume metal din toate timpurile, fiind un album conceptual care descria cea mai proastă săptămână din viața unui adolescent care nu știa cum să se descurce cu ce i se întâmplă. Albumul s-a potrivit cu situațiile și emoțiile multor oameni atunci, trupa căpătând astfel un fanbase fidel.

Turneul actual Static-X sărbătorește aniversarea de 20 de ani a albumului „Wisconsin Death Trip” și e un omagiu pentru Wayne Static, fostul vocalist care a decedat în 2014 din cauza combinației de xanax și a altor pastile cu alcool. Trupa lucrează în momentul actual la, „Project Regeneration”, un album care va conține ultimele înregistrări ale lui Wayne Static și se va lansa pe 29 mai 2020, astfel vocea lui fiind pe fiecare piesă.

Identitatea înlocuitorului lui Wayne, Xer0, nu a fost încă confirmată, deși există zvonuri cum că Edsel Dope ar fi în spatele măștii care reprezintă un Wayne readus la viață. Xer0 – alături de întreaga formație – refuză să-și dezvăluie identitatea, acest lucru atrăgând atenția de la scopul inițial al noului line-up, ruinând astfel omagiul adus lui Wayne. Fanii trebuie doar să se bucure de muzică și concerte, nu să se întrebe 24/7 cine e Xer0.

Image may contain: text


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*