Machine Head a cântat „Do Or Die” live pentru prima dată

Concertul din Vienna, Austria, de pe 16 octombrie, a fost debutul live al piesei „Do Or Die”, piesă care a zdruncinat comunitatea metal în ultima săptămână, având parte de o mică discuție între Robb Flynn și Edsel Dope.

„Do Or Die” a fost lansată pe 11 octombrie, iar de atunci fanii au aruncat cu teorii în stânga și-n dreapta, crezând chiar că e o piesă adresată lui Phil Demmel sau că plagiază o parte din piesa „Die MF Die” a formației Dope, fază la care vocalistul Robb Flynn a reacționat destul de urât pe contul său personal de instagram, dar apoi și-a cerut scuze tot printr-o postare pe instagram, iar apoi ne-a vorbit despre inspirația pentru piesă.

Machine Head se află în plin turneu aniversar pentru „Burn My Eyes” alături de membrii originali (pe lângă Flynn) Chris Kontos și Logan Mader. Albumul de debut „Burn My Eyes” împlinește 25 de ani, iar showurile din cadrul turneului durează 3 ore: jumătate de concert se cântă piese cunoscute, iar cealaltă jumătate se cântă integral „Burn My Eyes” alături de Kontos și Mader. Vizionează integral un concert live + setlist aici.

Machine Head revine la București (club Quantic) pentru un concert special de 3 ore, structurat în două părți. Jumătate de show va fi prezentat celebrul material „Burn My Eyes” (1994), iar în cealaltă jumătate se vor cânta alte piese de rezistență din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic „Catharsis” (2018).

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/468411027071559/

Bilete găsiți exclusiv pe AmBilet.ro, dar grăbiți-vă pentru că se duc repede, deși mai e mult până în mai 2020!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*