Chris Kontos crede că Machine Head de pe vremea „Burn My Eyes” ar fi putut deveni următoarea Metallica

Înaintea concertului de pe 5 octombrie din Freiberg, Germania, fiind primul show din turneul aniversar de 25 de ani „Burn My Eyes”, echipa de la Rock Hard Magazine a prins întreaga compoziție pentru un interviu pe care-l puteți viziona mai jos:

Ideea de „Machine Head ar fi putut deveni următoarea Metallica” vine de la Kontos. Vorbind despre motivul pentru care a părăsit formatia în 1995, Chris susține că dacă ar fi comunicat mai mult, ar fi putut ajunge mai departe.

Ne-am ratat șansa. Cred că dacă am fi fost în stare să comunicăm – nu vreau să sune prost – am fi putut deveni următoarea Metallica, cum spunea presa. Dar nu s-a întâmplat și s-a creat acest moment care, cumva, e mai bun: să ai un album atât de relevant și iubit de oameni că trebuie să-l sărbătorești cu fanii și cu trupa la un alt nivel și cu altă mentalitate. Ne pasă mai mult unii de alții. Simt de parcă de când ne-am apucat de chestia asta (turneu) există mai multă simpatie și compasiune între noi. E mișto, foarte mișto.

Kontos a părăsit trupa în 1995 în urma unei frici de a nu-și agrava o boală. Eram bolnav și mi s-a urcat la cap, apoi reacțiile mele la a fi bolnav au fost cam agresive. Cred că aveam multe de dovedit pentru un motiv sau altul și eram în lumea mea. Nu era vorba că-mi era dor de casă sau ceva. Doar nu voiam să fiu bolnav și apoi să ajung într-o situație unde nu aveam căi de comunicare, sincer. Eram tineri, n-aveam echipamente. Iar aici Robb adaugă că „erau idioți”.

Machine Head revine la București (club Quantic) pentru un concert special de 3 ore, structurat în două părți. Jumătate de show va fi prezentat celebrul material „Burn My Eyes” (1994), iar în cealaltă jumătate se vor cânta alte piese de rezistență din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic „Catharsis” (2018).

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/468411027071559/

Bilete găsiți exclusiv pe AmBilet.ro, dar grăbiți-vă pentru că se duc repede, deși mai e mult până în mai 2020!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*