Marina Almasan face alergie la muzica rock

446 vizualizări

Ca personalitatile mondene din Romania nu prea au treaba cu muzica rock, asta se stie demult.

Dar ca si atunci cand intra in contact cu aceasta zona prea putin favorizata, fac alergie, nu ne era atat de cunoscut.

Este si cazul prezentatoarei TV Marina Almasan care, intr-o postare recenta pe blogul sau din cotidianul Ring, isi exprima nemultumirea cu privire la faptul ca primeste informatii despre un gen de muzica aparent dispretuit de ea, dar indragit de fostul sau sot, cantaretul folk Victor Socaciu.

In textul postat de prezentatoare pe site-ul ziarului, aceasta vorbeste despre sutele de mailuri pe care le primeste zilnic de la „necunoscuti” – mailuri care o exaspereaza mai ceva ca acuzatiile de adulter primite dupa dezvaluirea relatiei ei cu omul de afaceri Georgica Cornu.

Iata ce scrie Marina Almasan:

 „Că nu vreau să mai primesc nu ştiu ce revistă a presei, trimisă din neant, pentru că oricum citesc toate ziarele apărute şi-mi fac propria revistă a presei. Că ofertele bancare mă exasperează, că nu vreau să aflu noutăţile din lumea rockului pe care mi le tot trimite, de secole, unul pe care-l cheamă Maximum Rock. Şi că, în general, nu mai vreau să primesc niciun mail de la necunoscuţi.” (Sursa: Ring)

Deoarece dorim sa venim in ajutorul doamnei Almasan, ii stam la dispozitie cu informatii elementare despre cum te dezabonezi de la un newsletter (la care, probabil, tu insuti te-ai abonat la un moment dat).

Si, deoarece dorim sa profitam de dreptul la replica, vom spune ca, nici pe noi nu ne intereseaza catusi de putin blogurile lipsite de continut care, in absenta unui subiect cu greutate, dezbat lipsa de IQ IT elementar a autorului. Suntem siguri ca exista o multime de subiecte importante care abia asteapta sa fie discutate de o persoana publica, al carei cuvant poate conta. De ce sa nu scrii despre fundatiile dedicate copiilor cu autism, care sunt subfinantate si duc lipsa de sprijin institutional? Sau despre importanta consilierii psihologice a adolescentilor cu dificultati de invatare sau probelme de adaptare sociala? Acestea, desigur, nu sunt lucruri care se afla in spectrul de interese al „vedetelor” din Romania, care prefera sa isi faca reclama cu scandaluri sexuale penibile.

Insa, deoarece stapanim arta mouse-ului cu desavarsire, dam click pe butonul cu „x” atunci cand ne simtim coplesiti de nivelul ridicat de nerozie al unui material sau, daca „atrocitatile” ne sunt prezentate la TV, schimbam canalul.

Desigur, cateva stiri despre formatii rock romanesti care se straduiesc sa reuseasca pe o piata prea putin interesata de valori nu fac la fel de mult rau ca sute de headline-uri despre tradarile matrimoniale ale semi-celebritatilor locale. Am putea chiar spune ca doamna Almasan s-ar putea folosi de informatiile primite pe mail pentru a-si diversifica lista de invitati sau…gusturile muzicale.

Dar deoarece stim ca acest lucru nu se va intampla, o sfatuim pe faimoasa prezentatoare TV sa apese butonul „dezabonare” sau sa raspunda cu un mail de „unsubscribe”, pentru ca „spam-urile” cu teme rock (care sunt, de fapt, newslettere, pe care probabil le-a cerut ea insasi intr-o anumita conjunctura) cu formatii, arta, cultura si evenimente sa nu o mai deranjeze din reflectiile adanci asupra existentei umane.

Si, ca sa fim in ton cu rock-ul, ii facem o dedicatie doamnei Almasan.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*