Ken Casey (Dropkick Murphys), nevoit să calmeze forțat un fan în timpul unui concert

338 vizualizări

Certurile la concerte nu sunt o noutate pentru nimeni, dar asta nu înseamnă că trebuie să devină ceva obișnuit și reprezentativ pentru comunitatea noastră, fie că suntem rockeri, fie că suntem punkeri. Vinerea trecută, mai exact pe 15 martie, la un concert din Boston punkerii de la Dropkick Murphys au avut de-a face, nu pentru prima dată, cu un fan violent care nu știe de vorba bună.

Bassistul și vocalistul trupei, Ken Casey, a trebuit să calmeze personal un fan violent care dădea coate și picioare oricui apuca, mai ales femeilor, fără să fie cazul unei bătăi organizate tipice concertelor, adică un mosh pit. Casey l-a rugat să înceteze, primindu-și la schimb câteva înjurături. Situația s-a remediat, iar Casey a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

O echipă TMZ a prins momentul altercației și declarația lui Al Barr către public: „Facem asta de ceva vreme și, fiind pe scenă de 21 de ani, asta nu-i ceva nou. Nu l-am văzut sângerând, dar nu-i nimic nou. Știți, când vă invităm la concertele noastre e ca și când v-am invita la noi acasă, iar când cineva nu ne respectă, e ca și când nu ne-ar respecta în propria noastră casă.”

Trupa a mai avut probleme cu fanii necivilizați și în 2013 la un show din New York City:

Din fericire, această întâmplare nu a afectat concertele programate în zilele următoare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*