Comunicat: FLEX FEST în iulie, la Arad

Bucovina, Grimegod, Melmac Riders, Blazzaj, Pasărea Rock şi mulţi alţii vin la cea de-a doua ediţie a festivalului FLEX FEST, care va avea loc la Arad, în perioada 5 – 7 iulie.

După o experiență de peste 10 ani în organizarea concertelor, Club Flex Arad, în parteneriat cu Toncraft Events SRL Arad, a hotărât continuarea festivalului rock FLEX FEST, care s-a bucurat de un mare succes la prima ediție, în anul 2018.

La fel ca anul trecut, evenimentul se va desfăşura la ştrandul Neptun Arad. “Manifestarea se adresează tuturor iubitorilor de muzică rock din Arad, județele învecinate, precum și din Ungaria, Serbia etc. Odată cu evoluția festivalului, ne propunem să adăugăm listei de artiști formații internaționale tot mai renumite. Spațiul ales este generos ca suprafaţă, acces, parcare și umbră pentru campare şi corturi, având la dispoziție toalete, dușuri și bazinele din vecinătate. Pentru cazări punem la dispoziție motelurile și hostelurile din apropiere (o rază de 3 km)” – spun organizatorii.

În dotarea festivalului va exista o scenă acoperită, cu sonorizare și lumini adecvate. Nu vor lipsi nici standurile cu mâncare caldă și băuturi reci pentru participanţii la eveniment cărora li se vor asigura aproximativ 500 de locuri la mese acoperite. De asemenea, vor exista şi standuri de expoziție și vânzare a produselor şi accesoriilor vestimentare rock și suveniruri.

Line up-ul din acest an cuprinde 16 formații din 6 țări:

Bucovina (Ro)
Grimegod (Ro)
Melmac Riders (Serbia)
Blazzaj (Ro)
Terminal Prospect (Suedia)
Mercys Dirge (Ro)
Omega Diatribe (Ungaria)
Diamond Falcon (Austria)
Crossbones (Albania)
Terra Infernal (Ro)
Lifeline (Ro)
Taka Laiton (Finlanda)
Led Zeppelin Tribute by M.R. (Serbia)
Suburbia11 (Ro)
Rules of Silence (Ro)
Pasărea Rock (Ro)

Abonamentele pot fi achiziționate online pe AmBilet.ro, la următoarele prețuri:
  60 lei – abonament Earlybird (pret promotional valabil pana pe 30 aprilie, inclusiv)
  75 lei – abonament Presale (pret valabil in perioada 1 mai-30 iunie, inclusiv)
  90 lei – abonament Normal (pret valabil în perioada 1 iulie-4 iulie, inclusiv)

Toate prețurile afișate includ accesul în cele 3 zile de festival!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*