Edsel Dope, răspuns la comentariile lui Robb Flynn (Machine Head)

529 vizualizări

Mai știți când Robb Flynn, vocalistul formației Machine Head, a postat chiar acum foarte puțin timp pe instagram un răspuns la adresa criticilor față de noua lor piesă, „Do Or Die”? Ei bine, în acea postare – și nu numai – Flynn s-a legat direct și indirect de formația Dope. Vezi postarea noastră legată de acest subiect. Flynn s-a legat și de fanii lor când a postat o fotografie cu o fată de la un concert Machine Head care purta un tricou Dope, spunând că n-a știut să-i spună o piesă de-a lor când a întrebat-o.

Ei bine, acum e rândul lui Edsel Dope, vocalistul formației, evident, Dope, să-și joace partea în această ceartă online și n-o lasă moale deloc, comparând numărul de monthly listeners de pe Spotify ai ambelor trupe, Dope având 1.238.355, iar Machine Head 1.208.667.

Yesterday, Robb Flynn took to Instagram to publicly asked the question “Who the fuck listens to Dope”?Then today, he…

Geplaatst door + DOPE + op Dinsdag 15 oktober 2019

Pe pagina oficială de facebook a trupei Dope, Edsel a spus următoarele: Ieri, Robb Flynn a întrebat public pe instagram „Who the fuck listens to Dope?” Apoi astăzi a aruncat altă bombă spre trupa noastră când a postat o fotografie cu el și o fană care purta un tricou Dope, alături de o descriere neplăcută. 

În calitate de adult în toată firea, mă simt obligat să mă leg de aceste două lucruri separat. Adevărul e că-mi place Machine Head, e o trupă extraordinară. Dacă ambele trupe ar împărți aceeași scenă din nou, Dope ar intra fără îndoială înainte de Machin Head. Respect!

Nu asta era întrebarea. Întrebarea era „Cine ascultă Dope?” Păi, Robb, Spotify fiind locul unde majoritatea ascultătorilor se duc zilele astea, răspunsul la întrebarea ta e chiar cuantificabil. Fii atent: Ascultători lunari pentru Dope: 1.238.355 și Machine Head: 1.208.667. Destul de aproape, frate. […] Să nu mai spun că piesa despre care vorbește toată lumea acum, „Die MF Die”, are cu vreo 30 de milioane mai multe ascultări decât orice altă piesă scrisă sau lansată de Robb.

Edsel a menționat că nu-i place să vorbească urât și că n-are absolut nimic rău de spus despre Robb, ba chiar îl respectă ca artist, deși nu știe ce-a intenționat cu menționările agresive din ultimele zile.

Recent, teoriile și suspiciunile fanilor s-au aproape adeverit, când un fotograf a observat un tatuaj identic pe gât la Xer0, membrul misterios din Static-X și Edsel. Deși, după această furtună de știri, Edsel a reamintit oamenilor cât de ușor e să falsifici ceva în Photoshop, însă nu a negat în mod direct aceste teorii, ci doar a spus că trebuie să ne bucurăm de tributul adus lui Wayne.

Rămâne să primim o confirmare oficială și toată lumea se poate calma. Sau să se concentreze în continuare pe Tortilla Man din Slipknot.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*