Rob Halford: „cartea mea o să fie mai mult un memoir decât o autobiografie”

Pe lângă faptul că ne place muzica, ne place să și citim, dar cel mai mult ne place când cele două lucruri sunt combinate: cărți scrise de sau cu muzicieni. Biografii, dar autobiografii în special. 

Rob Halford se va alătura curând muzicienilor care și-au scris autobiografiile, deși vrea să fie mai mult un memoir, așa cum dezvăluie într-un interviu cu Ultimate Classic Rock.

Deși în trecut Halford era total împotriva scrierii unei cărți din cauza informațiilor personale pe care n-ar prea vrea să le dezvăluie, dar fără de care acea carte n-ar avea niciun farmec, anul acesta a anunțat că are de gând s-o scrie până la urmă.

Sunt entuziasmat, spune Rob, dar și puțin receptiv. Nu știi ce să scrii și ce să nu scrii când te apuci de așa ceva. ‘Ar trebui să vorbesc despre asta? Dar despre asta?’

Nu vreau să fie o autobiografie. Vreau să fie mai mult un memoir. O să fie multe chestii care vă vor face să ziceți ‘A păi nu prea mă interesează asta’, dar și ‘Nu știam că a făcut așa ceva!’. Halford promite că memoirul lui ne va face să trecem prin toate emoțiile: fericire, tristețe, furie, o să fim șocați.

Halford deja s-a apucat de scris. Sperăm pentru o lansare undeva spre finalul lui 2020.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*