Concert Hopes Die Last, Fall Against Fate si Scars Of A Story in Cluj

The Shelter Agency si Gambrinus Pub prezinta concertul formatiilor Hopes Die LastFall Against Fate si Scars Of A Story din data de 28 noiembrie. Portile pub-ului se vor deschide la ora 21:00 iar intrarea costa 15 lei.
Hopes Die Last este un grup hardcore originar din Roma, Italia, format in 2004. Line-up-ul curent consta in Daniele Tofani (voce), Marco „Becko” Calanca (voce clean/bas), Marco Mantovani (chitara/voce), Luigi Magliocca (chitara) si Ivan Panella (tobe). Pana in acest moment, trupa a lansat doua albume de studio si doua EP-uri.
Fall Against Fate provine din Hertfordshire, Marea Britanie si este o trupa de metal/experimental/hardcore fondata in 2009. Componenta actuala ii include pe Dan Murtagh (chitara), Jim Dummer (voce), Edd Durcan (chitara) si David Wilson (tobe). Portofoliul lor include un singur EP intitulat „If Not For Ourselves”.

Membrii trupei Scars Of A Story se intalnesc pentru prima oara undeva pe la mijlocul lunii octombrie 2011. Ideea a pornit de la cei doi chitaristi, Vlad si Peter, care pun bazele primelor compozitii, ulterior alaturandu-se acestor idei Dany (bas), Bitzah (voce) si Cristi (tobe) care paraseste trupa in luna iulie 2012, locul lui fiind luat de Gabi. Punctul comun al celor 5 membrii este dorinta de a aduce ceva nou pe scena underground din Cluj-Napoca. Genul abordat se vrea a fi new age metal/metalcore/post hardcore.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*