Ozzy Osbourne a anulat turneul european din 2023

Veste foarte tristă pentru fanii lui OZZY OSBOURNE. Artistul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că este nevoit să-și anuleze turneul european de anul acesta. Programat să aibă loc în 2019, dar amânat din diverse motive ce țineau de starea de sănătate a artistului, evenimentul, care a fost reprogramat deja de trei ori, nu se va mai desfășura deloc.

Ozzy urma să susțină concerte în țări precum Germania, Elveția, Finlanda, Suedia, Spania, Ungaria și altele.

În noaptea de 31 ianuarie 2023, Ozzy a făcut public următorul mesaj:

Acesta este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le împărtășesc cu fanii mei loiali. După cum știți, luna aceasta se fac patru ani de când am suferit un accident major, în urma căruia mi-a fost grav afectată coloana vertebrală. Singurul țel care m-a animat în toată această perioadă a fost să mă vindec ca să pot să revin pe scenă. Deși vocea mea este în stare bună, după trei operații, numeroase tratamente cu celule stem, nesfârșite ședințe de fizioterapie și, recent, terapie prin intermediul sistemului de ultimă generație Cybernics HAL, corpul este este în continuare foarte slăbit. Mă simt umil înaintea răbdării cu care v-ați păstrat biletele până acum, dar, cu toată bunăvoința, am realizat că nu sunt capabil din punct de vedere fizic să susțin concertele din cadrul turneului european, pentru că știu că nu aș face față călătoriilor necesare. Credeți-mă când vă spun că gândul că îmi dezamăgesc fanii mă afectează mai mult decât vă puteți imagina. Nu mi-am închipuit niciodată că zilele mele de artist de turneu se vor sfârși așa. Echipa mea se gândește la moduri în care aș putea să cânt fără să trebuiască să călătoresc din oraș în oraș, din țară în țară. Aș vrea să le mulțumesc membrilor familiei mele, formației, echipei, prietenilor mei vechi de la Judas Priest și, bineînțeles, fanilor pentru devotamentul, loialitatea și sprijinul lor, dar și pentru că mi-au oferit o viață pe care nu mi-am închipuit niciodată că voi avea șansa să o trăiesc. Vă iubesc pe toți!

Nu putem decât să spunem că îi suntem alături lui Ozzy în călătoria spre vindecare, mult mai importantă decât orice turneu. Dacă v-ați procurat bilete la concerte, puteți să vă recuperați banii de la centrele de comercializare.

Inițial, biletele pentru turneul european s-au pus în vânzare în 2018, apoi turneul, care trebuia să aibă loc în 2019, a fost amânat din cauza unei operații suferite de Ozzy în urma unei pneumonii cu complicații. Tot sănătatea șubredă a muzicianului a constituit motivul celei de-a doua amânări a turneului. A treia amânare s-a produs din cauza pandemiei.

Lista cu toate datele și destinațiile anulate ale turneului poate fi consultată aici. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*