Albumul nou al lui Ozzy Osbourne este pe jumătate gata

562 vizualizări

Ultimul album al lui Ozzy Osbourne, „Ordinary Man”, a fost lansat în data de 21 februarie 2020, prin casa de discuri Epic Records. Câteva zile mai târziu, muzicianul anunța deja un follow-up, la care a continuat să lucreze pe tot parcursul pandemiei.

De producția celor mai recente materiale ale lui Osbourne s-a ocupat Andrew Watt care a fost cooptat și pentru noul material. Recent, Watt a declarat pentru revista Guitar World că discul este „pe jumătate gata”.

Suntem pe jumătate gata, dar a mers foarte greu pentru că am vrut să îl protejăm pe Ozzy de COVID-19. De fiecare dată când ne întâlnim ca să muncim, ne facem testul, ca să fim siguri că suntem negativi. Suntem doar trei: eu, Ozzy și inginerul. Durează mai mult acum, ceea ce nu este neapărat rău pentru că la Ordinary Man am lucrat foarte repede. Acum ne mișcăm mai lent și ne dăm timp. Această abordare se reflectă și în melodii. De exemplu, avem cântece care durează opt sau nouă minute, de parcă ar fi niște călătorii nebune! Sunt foarte încântat.”, a explicat Andrew Watt.

Producătorul a spus că pe material se vor regăsi numeroase colaborări cu nume uriașe din muzica rock, precum Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Robert Trujillo (Metallica) și Taylor Hawkins (Foo Fighters).

„Am discutat cu Ozzy și am conchis că nu are sens să scoatem ceva nou, dacă nu avem lucruri cu adevărat importante de pus pe masă. Sunt fericit că am izbutit să creăm ceva proaspăt și de interes pentru fani.”, a spus Watt.

Deși producătorul nu a pomenit data lansării albumului, este probabil că acesta va ieși în 2021.

Săptămâna aceasta, fanii lui Ozzy au aflat vești îngrijorătoare. Soția acestuia, Sharon Osbourne, a fost diagnosticată cu COVID-19.

Sharon a fost internată în spital pentru o perioadă scurtă de timp, dar s-a externat și se află în izolare, departe de Ozzy.

Voiam să vă împărtășesc vestea că testul meu de depistare a virusului SARS-CoV-2 a ieșit pozitiv. Am fost spitalizată pentru o perioadă scurtă și acum mă recuperez într-o locație departe de Ozzy, al cărui test a ieșit negativ. Emisiunea mea The Talk a luat o pauză. Să fiți în siguranță și sănătoși.”, a scris Sharon pe rețelele de socializare.

Ozzy Osbourne suferă de emfizem pulmonar (o dilatare excesivă și permanentă a plămânilor cauzată de atrofia și ruperea septurilor dintre alveole, precum și de pierderea elasticității acestora), o afecțiune care îl predispune la complicații, în cazul în care s-ar infecta cu SARS-CoV-2.

Am emfizem pulmonar, așa că dacă mă infectez, mă ia naiba!”, a declarat Ozzy pentru revista GQ.

Să sperăm că virusul îl va ocoli pe Ozzy care, de curând, și-a găsit un hobby inedit pentru a scăpa de plictiseala provocată de auto-izolarea impusă de pandemie.

Muzicianul și-a descoperit pasiunea pentru armele cu aer comprimat și își petrece timpul făcând exerciții de tir.

Billy Morrison, reporterul SiriusXM, l-a vizitat de curând pe Ozzy și a avut parte de o primire haioasă.

„Mi-au spus că Ozzy e în curte, așa că m-am dus acolo și l-am văzut. Ținea în mâini cea mai mare pușcă din lume!”, a declarat, amuzat, Morrison.

„Sunt plictisit! Stau și trag de mii de ori. Trag la țintă în grădină. Orice ca să îmi ocup mintea și să nu mă mai gândesc la nenorocita asta de pandemie!”, a recunoscut artistul, în cadrul interviului cu reporterul.

În iulie anul acesta, Ozzy a mărturisit că încă nu este în formă bună după afecțiunile medicale cu care s-a confruntat în 2019: o operație la gât și mai multe spitalizări pentru gripă. Toate acestea, boala Parkinson de care suferă, dar și vârsta, îl încadrează pe vocalist în categoriile de risc sporit, în cazul infectării cu COVID-19.

Chiar și așa, Osbourne așteaptă cu nerăbdare să poată să urce din nou pe scenă.

Un fragment din interviul SiriusXM este disponibil mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*