Sebastian Stan îl va juca pe Tommy Lee într-un serial Hulu

34 vizualizări

Tommy Lee (Motley Crue, artist solo), este din nou în centrul atenției ca urmare a veștii că platforma Hulu va lansa un serial scurt despre relația lui cu starul „Baywatch” Pamela Anderson.

Potrivit publicației Deadline, actorul de origine română Sebastian Stan, cunoscut pentru rolurile sale în celebrele filme Marvel, „Avengers”, îl va interpreta pe Tommy Lee, iar Lily James va intra în pielea Pamelei.

După ce l-a înfățișat cu succes pe Bucky Barnes (Winter Soldier), prietenul cel mai bun al lui Steve Rogers (Captain America – Chris Evans), Sebastian Stan își extinde orizonturile cu această alegere inedită.

Titlul de lucru al serialului este „Pam & Tommy”. Se pare că producția se va concentra și asupra aspectelor mai picante ale legăturii dintre Lee și Anderson. Filmările vor începe în primăvara lui 2021.

Fanii toboșarului știu că acesta s-a căsătorit cu Pamela Anderson în 1995 după doar patru zile de la prima întâlnire. Căsnicia a durat trei ani și din ea au rezultat cei doi băieți ai muzicianului, Brandon și Dylan, care acum au 24, respectiv 22 de ani.

Conform Blabbermouth, seria va avea opt episoade.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*