Urmareste un nou trailer al viitorului disc Nightwish!

In cazul in care sunteti pasionati de evolutia trupelor preferate sau de „reteta de preparare a materialelor muzicale” a artistilor, este bine sa stiti ca Nightwish a intocmit un mic serial care curpinde indicatii cu privire la cum se lucreaza la noul album.

Conform celui de al patrulea episod al acestui „making-of”, finlandezii de la Nightwish lucreaza cu producatorul Tero “TeeCee” Kinnunen, iar materialul inca neintitulat va constitui prima inregistrare video alaturi de vocalista Floor Janson.

Insa,  cum intotdeauna exista si o veste proasta, tobosarul Jukka Nevalainen nu va participa la inregistrari din cauza unor probleme de sanatate. Acesta va fi inlocuit de catre tobosarul trupei WINTERSUN, Kai Hahto. Lansarea noului material discografic va fi gata in primavara anului 2015 via Nuclear Blast.

Membrii trupei Nightwish vorbesc despre prima, cea mai actuala repetitie cu trupa:

Trebuie sa ne reamintim ca ultima data cand am cantat impreuna a fost in urma cu 11 luni.  La inceput toate lucrurile au fost ca o lovitura de cutit, iar ulterior au inceput sa se amelioreze, a delcarat tobosarul Jukka Nevalainen .

De asemenea, chitaristul Emppu Vuorinen sustine ca atunci cand repeti piesa incepi sa faci parte din ea, intotdauna vrei sa iti iasa corect, nu stiu daca dorinta asta vine odata cu varsta.

Acesta a fost cel de al patrulea episod al trailer-ului “The beginning of the Nightwish summer camp”, insa fanii pot urmari episodul curent, dar si episoadele anterioare ale documentarului, mai jos.

Noul trailer:

Materialele video precedente:

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*