Tuomas Holopainen ne tine cu sufletul la gura pana in 2014. Afla despre ce e vorba

222 vizualizări
NIGHTWISH are o veste interesanta pentru fanii sai. Potrivit spuselor liderului Tuomas Holopainen (clape) mai avem de asteptat pana in 2014 ca sa vedem o frontwoman permanenta in formatie.

Chiar daca Floor Jansen a preluat pentru moment fraiele in trupa finlandeza, inlocuind-o pe Anette Olzon, care a plecat destul de „negratios” din Nightwish, nu este sigur ca aceasta va ramane vocea oficiala a nordicilor.

Am cazut de acord cu Floor sa sustinem impreuna toate concertele planificate pana acum, pana la sfarsitul verii viitoare. Suntem hotarati sa ne distram pe cinste„, le-a spus Tuomas celor de la Nelosen Uutiset.

Sentimetul din interiorul trupei este senzational momentan. Cu toate acestea nu stim si nici nu vrem sa stim ce se va intampla pe viitor. Orice este posibil, dar nicio hotarare permanenta nu va fi luata pana in 2014, a continuat Tuomas.

Iata ca se dovedeste inca o data adevarul zicalei aceleia: o trupa este ca o relatie amoroasa. Dupa ce s-au „ars” de doua ori cu „partenere” nepotrivite – Tarja, o mare iubire, si Anette, un one night stand prelungit – Nightwish prefera sa urmeze calea cumpatarii si sa nu se arunce cu tigva inainte.

Gotta try ‘em before you buy ‘em, dude! 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*