Robb Flynn (Machine Head) se da batut. Citeste despre hernia buclucasa a artistului

Robb Flynn (Machine Head)
Robb Flynn (Machine Head)

Gata, lui Robb Flynn de la MACHINE HEAD i-a ajuns! Nu a mai putut si gata! Este vorba despre o hernie inghinala dubla care ii provoca atat de multa durere muzicianului incat acesta s-a hotarat sa se opereze, in ciuda faptului ca se afla in turneu cu trupa sa.

Formatia era pe drum alaturi de Dethklok, All That Remains si Black Dahlia Murder, dar Flynn s-a dat batut si a apelat de urgenta la ajutorul medicilor. Pentru moment, au fost anulate 9 concerte iar muzicienii spera sa se limiteze doar la atat.

Intr-un comunicat oficial de presa, reprezentantii trupei au scris ca initial Flynn planuise sa se opereze in ianuarie, dar efectiv nu a mai suportat durerea cauzata de hernia dubla.

Artistul a fost operat astazi, 14.11.2012, si dupa ce va fi externat se va intoarce acasa in California pentru a se reface.

Sunt in turneu cu acesta hernie dubla din iunie anul trecut, doar ca afectiunea s-a complicat si m-am ales cu inca o ruptura, de data aceasta in zona testiculelor. Cum sa va spun eu…arata ca si cum as avea trei <bilute>! Deja ma pregatesc pentru glumele pe care am sa le aud. In sfarsit, ideea este ca am avut dureri atat de mari incat a trebuit sa ma duc la camera de urgenta unde m-au sfatuit sa ma operez imediat. Imi pare foarte rau ca va dezamagesc! Sunt hotarat sa va intalnesc pe toti curand si sa duc la bun sfarsit acest turneu!”, a scris Flynn optimist pe pagina oficiala a formatiei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*