Chris Cornell (Soundgarden): Billy Corgan imi datoreaza 40.000 de verzisori

Iata ca s-a starnit un nou conflict in lumea rock. De data aceasta protagonistii sunt Chris Cornell (vocea Soundgarden) si Billy Corgan, vocea Smashing Pumpkins. Cei doi s-au contrat dur cu privire la reuniunea formatiei Soundgarden.

S-au reunit doar pentru a mai scoate niste bani, ca sa le mai vina o data randul la incasare”, a declarat Corgan pentru un radio american.

La o vreme dupa declaratiile oarecum ireverentioase, muzicianul a fost tras la raspundere de FM-ul Area93.3, cerandu-i-se explicatii pentru parerea sa.

In 2007 cand s-a reunit Smashing Pumpkins, Cornell, un om pe care l-am considerat prietenul meu, a iesit in public cu niste declaratii nepotrivite. A spus ca reuniunea noastra i se pare <ilegitima>. A fost ca un pumn primit direct in fata„, a marturisit Corgan.

Chris Cornell nu s-a lasat mai prejos si a profitat de dreptul la replica.

Cand Billy era falit, l-am ajutat sa obtina un contract cu regizorul Cameron Crowe. A scos 40.000 de dolari din acea intelegere. O vreme, a fost foarte fericit ca a reusit sa obtina banii aceia. Dar nu a fost singura mana de ajutor pe care i-am dat-o. Cand il mai vedeti, sa-i spuneti ca imi datoreaza 40.000 de verzisori„, a ripostat, destul de nepoliticos Chris.

Of, baieti…de ce va certati? Lumea rockului are nevoie sa fiti uniti. Dar deh, mari orgolii mai sunt in cosmosul acesta vast al muzicii dure.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*