Gene Simmons (KISS) isi insulta fostii colegi de trupa

2.804 vizualizări

Vestea ca formatia KISS va fi inclusa in „Rock and Roll Hall of Fame” le-a facut un deserviciu membrilor grupului.

In loc sa fie prilej de bucurie, initiativa a dus la numeroase conflicte, atat in interiorul grupului, cat si intre membrii actuali ai acestuia si fostii componenti.

Juriul „RRHoF” a decis sa-i nominalizeze doar pe membrii „originali” KISS, adica Gene Simmons, Paul Stanley, Peter Criss si Ace Frehley, ignorandu-i cu desavarsire pe actualii Tommy Thayer si Eric Singer care au contribuit cu 25 de ani din viata lor la istoria KISS.

Dupa ce Gene Simmons, basistul si frontman-ul formatiei, a declarat ca „Rock and Rock Hall of Fame” este o institutie privata corupta care nu are nicio legatura cu rockul autentic, acesta a revenit cu o declaratie insultatoare la adresa membrilor „clasici” KISS, Peter Criss si Ace Frehley, care nu mai fac parte din componenta trupei de ceva vreme.

„Frehley si Criss nu merita sa mai poarte machiajul KISS. Faptul ca au fost acolo la inceput nu este suficient. Daca strici lucrurile pentru tine insuti, este vina ta. Nu poti sa invinovatesti membrii trupei. ‘Vai, uite ce am patit! Vai, saracul de mine! Ia uitati-va la vioara mea. Nimanui nu ii este mila de mine’!”, a declarat Simmons, citat de Loudwire.

La randul lor, Frehley si Criss l-au acuzat in ultima vreme pe Simmons ca este egocentric si ca are un comportament nepotrivit.

„Faptul ca le-au spus lui Eric si Tommy sa cante cu ei la ‘Rock and Roll Hall of Fame’ mi s-a parut lipsit de respect. Adica eu si Ace suntem cei nominalizati oficial si vrei sa venim acolo, sa stam pe scaun, in timp ce tu prestezi alaturi de alti artisti”, a punctat Peter Criss pentru Rolling Stone Magazine.

Decizia finala a actualei formule KISS a fost sa nu cante deloc la show, ceea ce a dus la alte comentarii din partea fanilor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*