Scandal in rockul american: Ted Nugent si Sebastian Bach, la cutite!

232 vizualizări

Scandal in lumea rockului american. Doi dintre cei mai renumiti reprezentanti ai acestuia, Ted Nugent si Sebastian Bach, sunt la cutite.

Dupa ce Nugent a oferit un interviu pentru Blabbermouth in care il critica aspru pe Bach, cel din urma a profitat de dreptul la replica si i-a spus cateva lucruri usturatoare detractorului sau.

„Il iubesc pe tip, este foarte talentat, dar este un om slab”, a spus Nugent. „Nu intelege ideea ca trupul este un templu sacru. Nu intelege ce inseamna sa fii responsabil. In mod clar nu intelege cum otravurile sale ii ruineaza viata, relatiile, casnicia, abilitatile muzicale. Il iubesc si daca citeste asta, te iubesc, dar cand esti beat, nu esti nici la degetul mic al acelui Sebastian Bach treaz. Acest lucru nu este o parere, ci un adevar stiintific”, a continuat Nugent.

Suparat pe afirmatiile colegului sau de breasla, Bach a apelat la Twitter pentru a declara urmatoarele:

 „Stii ce este slab? Sa fii rasist!”, facand referire la comentariile lui Nugent referitoare la Presedintele american Barack Obama, pe care muzicianul l-a numit: „o corcitura subumana”.

Desi Ted Nugent a negat in repetate randuri ca ar fi rasist, mai multi muzicieni care au lucrat cu el au afirmat ca viziunile politice extremiste ale acestuia sunt reale si foarte deranjante.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*