James LaBrie este radical: „Portnoy nu se va intoarce in Dream Theater”

282 vizualizări

James LaBrie, solistul formatiei DREAM THEATER, s-a gandit la ceea ce a spus Mike Portnoy, fostul tobosar al grupului, de curand.

Portnoy a declarat ca daca ar fi invitat inapoi in formatie, s-ar alatura acesteia imediat. Artistul si-a luat o pauza de la activitatea concertistica a trupei iar cand a vrut sa se intoarca, a fost refuzat.

Nu cred ca se va intampla vreodata. Nu se va intampla pentru ca, inainte de toate, Mike Mangini este un membru cu drepturi depline al Dream Theater. Este un tobosar fenomenal si face tot ce vrem noi de la un tobosar. Ne ajuta sa ne dam seama ce vrem sa realizam din punct de vedere muzical. El va fi tobosarul nostru pana cand vom termina ceea ce facem acum, pana cand vom pune punct. Mike a reprezentat o parte importanta a trecutului nostru, dar cred ca va ramane fix acolo. A fost un tobosar din trecut. Cat despre prezent, acesta ii apartine lui Mike Mangini. Este un tobosar incredibil, este o achizitie importanta pentru trupa si ne implineste cele mai salbatice vise muzicale. Deci cam asa stau lucrurile„, a declarat LaBrie.

Tirada suna putin ca acea „produsa” de un amant care a fost inlaturat candva iar cand partenerul sau instrainat a declarat ca ar vrea sa se intoarca, amantul i-a aratat ca este mult prea fericit si implinit acum pentru a mai permite o impacare.

Viitorul album al trupei, auto-intitulatul „Dream Theater”, va fi lansat pe data de 24 septembrie 2013.

Cat se poate de sincer: ce versiune Dream Theater preferati? Pe cea cu Mangini sau pe cea cu Portnoy? 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*